2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 696287 بازدید | 15019 پست
زعفران ساب کوچیک رفت خروجی چونکه با ته قاشق ونعلبکی هم کارم راه میوفته ازتون استفاده نمی‌کردمقوری زع ...

خداقوت عزیزم خروجی هات عالی هستن

زعفرون رو چطور با قاشق پودر میکنی عزیزم؟

من یه هاون کوچیک برا زعفرون دارم میخوام ببینم اگر با روش دیگه ای میشه پودر کرد هاون رو بذارم خروجی چون سالی یه بار بیشتر استفاده نمیشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداقوت عزیزم خروجی هات عالی هستن زعفرون رو چطور با قاشق پودر میکنی عزیزم؟ من یه هاون کوچیک برا زعفرو ...

قوربونت برم عزیزم 🌹

راستش من زعفرونو همون وقت استفاده میسابم اون مقدارو داخل نعلبکی میریزم وبا ته قاشق میسابم خیلی سریع هم پودر میشه🥰

حدود ۱۰ تا کلیپ اموزشی پاک شد (به یقین رسیدم که هیچ موقع استفاده نمیکنم)

چند تا کلیپ و متن آموزش درست کردن چیپس دارم دیگه امروز با یکیش درست کردم دیدم خوب نشد اون کلیپ هم پاک شد

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

من تازه صفحه ۲۰۰۰ خورده اون تاپیک بودم چرا قفل شد میخواستم منم جدید شروع کنم گزارش بدم🥲😩انقد مینی‌ ...

خونه های ما، اطرافیان درجه یکمون به این فوبیا رسیدن😄

دوستتون دارم 💕

وقتی بسته بندی جوجه رو میذاری به عهده بچه ت😐

عزیزم 😍 ماشاالله چقدرم نقاشیش خوبه

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

خداقوت عزیزم خروجی هات عالی هستن زعفرون رو چطور با قاشق پودر میکنی عزیزم؟ من یه هاون کوچیک برا زعفرو ...

عزیزم زعفرون رو میتونی تو همون بسته اش هم پودر کنی

بسته رو باز نکن و با ته قاشق بکش رو بسته سریع پودر میشه

موضوع مورد صحبت امروز❌️❌️❌️ابزارهای عجیب وغریب آشپزخونه[رشته خرد کن،تخم مرغ بپز،کارتر وهر وسیله دیگه ...

من ی فرچه عروسکی دارم که کلا چندبار ازش استفاده کردم

چاقو تیز کن سرویس چاقو خیلی کم استفاده شده

رنده المانی و ی رنده ساده تک کاره دارم که استفاده میکنم دوتاشم

ی بسته کامل قالب شیرینی نخودچی دارم(واسه قالب زدن همه چی استفاده میشه)ولی یک بارم ازشون استفاده نکردم

یک پوست کن هم دارم که کم استفاده شده

چای صاف کن استیل هم دارم که خیلی وقته استفادش نکردم چون کیسه یکبار مصرف گرفتم

موضوع مورد صحبت امروز❌️❌️❌️ابزارهای عجیب وغریب آشپزخونه[رشته خرد کن،تخم مرغ بپز،کارتر وهر وسیله دیگه ...

ابزار های آشپزخونه که دارم:

پوست کن 

یه هسته گیر آلبالو که ضروری نیست

تفاله گیر چای استیل

انبر سالاد

خورد کن دستی 

گردو خورد کن که اینم ضروری نیست فقط یکی دوبار استفاده کردم

قبلا نوشابه باز کن ،رنده ی سیر و سرویس کفگیرملاقه پلاستیکی هم داشتم که رد کردم