2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 696266 بازدید | 15019 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مقداری سبزی سوپ دارم که به نظر خودم زیاده امروز سوپ درست کردم همین طوری ریز ریز درست کنم تا تموم بشه

چندبار به همسرم گفتم از ماه اینده خودم برم میوه وسبزی بخرم فعلا در حد یه تصمیم .

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

کارم این بود تو پلاسکوها می‌گشتم و وسایل جدید می‌دیدم ذوق میکردم غافل از اینکه باعث بینظمیم میشدتااینکه با اینجا آشنا عامل بی نظمی خونه رو پیدا کردم .رفتم افتادم به جون خونه از اتاق بگیر آشپزخونه انباری تاحالا نصف راهور رفتم ولی هنوز مونده تا اونجوری که بخوام باشم 

راستش یه بار خیلی هیجانی از روی تبلیغ پیج یه بلاگر خانم یه کارتون پر وسیله آشپزخونه بی مورد سفارش دادم .وقتیکه زدستم رسید دیدم اصلا اون کیفیت توی عکسو نداره زنگ زدم بهشون بزور نصفشو مرجوع کردم تازه کلی هم سر هزینه پستش ضرر کردم 

سر کفش و کیف و وسایل دیگه هم همین .راستش من تجربه شد برام که دیگه خرید اینترنتی نکنم مگه اون وسیله قبلا توسط کسی خریداری شده ویااینکه مطمئن باشیم همون چیزیه که میخوایم.

الان دیگه به لطف این تاپیک دوستان چهار ماهه هیچ خرید هیجانی نداشتم چه وسیله برای خودم بچه‌ها .لباس .وسایل خونه وآشپزخونه حتی مواد خوراکی توی این مدت شاید یک وانت وسیله لباس خورده ریزه های هیجانی رو خارج کردم از خونه .مثل ظروف تک و اضافه روفرشی پتو های اضافه اسباب بازی .جاادویه های 4تایی قاشق چنگالایی که کامل نبودن

من تاقبل بچه دارشدن حتی یتیمچه رو تزیین میکردم ولی الان🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تزیینات آنچنانی نمیکنم تزیین خیلی ساده چون خانواده عادت کردن به تزیینات ، اگر ساده سرو بشه فکر میکنن بنده ناراحتی ای دارم 

در راستای صحبت های امروز بگم که

من ابزار زیاد دارم ،دوستان که می‌نویسن متوجه میشم که من اینا رو دارم و چون سرکار هستم باید یه لیست اصلی ببینم طبق اون بگم چی دارم چی ندارم 

اگر بخوام خودم بنویسم خیلی طولانی میشه از طرفی بخاطر اینکه منزل نیستم احتمالش هست بعضیاشون تو خاطرم نباشن 

ققنوس
موضوع مورد صحبت امروز❌️❌️❌️ابزارهای عجیب وغریب آشپزخونه[رشته خرد کن،تخم مرغ بپز،کارتر وهر وسیله دیگه ...

یه رنده که برای تزیین استفاده میشه

دو تا چاقو تیز کن که از هیچ کدوم تا حالا استفاده نکردم.‌ وقتی برم خونه حتما یکی رو میذارم بیرون. 

✨✨✨

ورودیهای این چند وقتم: چند تا اسباب بازی

یه تاپ برای زیر مانتو امروز گرفتم ، باید برم قبلی رو بذارم بیرون.‌ 

یه لباس زیر بالاتنه، یکی پایین. 

یکی از این اسفنجیها گرفتم اوردم خونه دیدم باهاش راحت نیستم. قیمتش هم حدود ۲۰۰ پام افتاد.  از دست خودم ناراحت شدم چرا هر چی لباس زیر بالاتنه میگیرم یا تنگ میشن، یا بزرگ و گشاد و کلا اذیت میکنند. 🙄

سه جفت جوراب گرفتم بعد که اومدم خونه بازشون که کردم از طرحشون خوشم نیومد. 🙄

برای پسرم هم یه جفت جوراب، یکی از قبلیها رو باید بندازم که دو تا بشند. 

سلام دوستان منم به جمع خودتون بپذیرید

خوش اومدید عزیزم 😍 سبک زندگی جدید مبارک❤️

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

امروز رفتم لوازم قنادی. 

برای شب یلدا چیزی نگرفتم جز یه دونه تاپر طرح انار برای خوشحالی پسرم. 

قالب کاپ کیک هم نیاز داشتم فقط یه دونه کوچیک گرفتم تا امتحان کنم اگه خوب بود چند تا دیگه هم ازش میگیرم. 

یه مدت کاپ کیک رو توی لیوان شیشه ای درست میکردم چند تا از لیوانهام اینطور شکستند کیفیت نداشتند.‌

چند بار هم توی لیوان روحی یخچال درست کردم خیلی خوب شد.‌ دیگه بعد چند سال گفتم قالبش رو بخرم.‌🙃

✨✨✨

خروجی: یه دونه قالب فلزی فکر کنم مال شیرینی قطابه. خرید هیجانی بود.‌

یکی از یادگاریهای عقدم رو هدیه دادم.‌ الان به جز فیلم و عکس و یه جلد قران، چادر عقدم مونده که اون رو هم قولش رو به کسی دادم.‌

کاش حداقل چادر عقدم رو نازک برنمیداشتم که برای نماز سر بزنم.

فقط یکبار سر سفره ی عقدم به سر زدم. 

کاش برای ازدواجم عقل الانم رو داشتم و از بعضی چیزها صرف نظر میکردم.‌ مثلا ۱۰ سال پیش حدود یه تومن لوازم ارایش گرفتم که بعد خوشم نیومد دادمشون به بقیه‌. 

یا مثلا نیاز نبود چند تا مراسم جداگونه بگیرم. 

یا اینکه نیازی نبود برا جهاز برون بازم جشن بگیریم و بقیه رو دعوت کنیم همه ی اینها یعنی هزینه، صرف انرژی و زمان. 

خروجی‌های آشپزخونه این مدت که برای من سالی یه بار هم استفاده نمیشد

خوردکن دستی چونکه برقی برام راحت تره

چرخ گوشت قدیمی که یه بار تعمیر شده بود ولی چونکه با خوردکن کارم راه می‌افتاد گذاشتم خروجی که یه طبقه از کابینت خالی شد ک

کتری برقی که دوس نداشتم رو کابینت بگیره باهمون کتری رو گاز کارم راه میوفته برقی رفت خروجی

زعفران ساب کوچیک رفت خروجی چونکه با ته قاشق ونعلبکی هم کارم راه میوفته ازتون استفاده نمی‌کردم

قوری زعفرون چونکه تو استکان دم کردن زعفران برام راحت تره وشستنشم راحت تره گفتم الکی جا میگیره

اسکوپ بستنی 10سال پیش خیلی گرون گرفتمش 

خوشگل بود ولی کار باهاش راحت نبود