2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 696258 بازدید | 15019 پست
بچه ها من خروجی ندارم . ولی ی ورودیه خیلی عالی دارم اونم نماز خوندنه . راستش تابحال نخوندم . و میخوا ...

به به عجب سعادتی😍 اخر نماز ما رو هم دعا کن❤️

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

موضوع مورد صحبت امروز❌️❌️❌️ابزارهای عجیب وغریب آشپزخونه[رشته خرد کن،تخم مرغ بپز،کارتر وهر وسیله دیگه ...

باز یادم اومد که

یه قوری زعفرون داریم استفاده هم نمیشه (خروجی نمیتونم بذارم)

پوره کن

ابزار شیرینی پزی

هاون سنگی

اینا استفاده میشن

پک رنده المانی داریم خیلی کم استفاده میکنیم ،سعی میکنم بیشتر استفاده کنم قطعاتشم چک میکنم اونایی که اصلا استفاده نمیشن میرن خروجی که بعدا اعلام میکنم

یدونه رنده رشته کن (از این چند کاره ها)خیلیییی باهاش کار میکنیم 

سیر پوره کن کم استفاده میکنیم

باید برم همه چک کنم اما الان چون مامانم خونه اس نمیتونم 

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بهمه عزیزان.منم اگ خدا بخاد از دیشب شروع ب پاکسازیو مرتب کردن کردم.۴تا از کشوهای کمددیواریو تمیز کردم نزدیک ب ۱۰ ۱۵تا شال روسری رفتن ک بره خروجی و کلی لباس زیر ک نمیپوشیدم جوراب پاره و اینا .

سلام 

وقتتون بخیر

بعد از مدتها به سایت سر زدم و دیدم کلی ریپلای تو تاپیک قبلی دارم و بعدم اینجا رو پیدا کردم😍

انقدر از روزمرگی هام دور شدم که دوست دارم دوبارت بیام و از چند تا تاپیکی که بودم انرژی بگیرم 

امیدوارم فرصت کنم و موندگار بشم تا زندگیم  نظم بیشتری بگیره

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
گلم همسرم میگه اینجا بسته 72تاییش 700گرفته

مممنون هیدواجان. پس شهرما 50تومن ارزونتره

اونایی که میگفتن نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران کدوم سوراخ موش قایم شدن؟ الان همون لبنان بخاطر ما داره میجنگه. اونایی که با کشورای عرب همسایه میجنگن شدن عرب پرست وکسایی که ازاعراب تقاضای کمک برای حمله به هموطناشون میکنن شدن آریایی. هه....

دوستان من یه کم انگار خونه ام زیادی خالیه سه تا از عکس هامون چاپ کردم تا یلدا به دستم می رسه بزنم به ...

شادی جان قوانین چیدمان میگه جای عکس خانوادگی روی دیوارنیس برای دیوارپذیراییتون ایدهای جالب زیادی هست. 

اونایی که میگفتن نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران کدوم سوراخ موش قایم شدن؟ الان همون لبنان بخاطر ما داره میجنگه. اونایی که با کشورای عرب همسایه میجنگن شدن عرب پرست وکسایی که ازاعراب تقاضای کمک برای حمله به هموطناشون میکنن شدن آریایی. هه....

سلام وقتتون بخیربعد از مدتها به سایت سر زدم و دیدم کلی ریپلای تو تاپیک قبلی دارم و بعدم اینجا رو پید ...

سلام 😍چقدر هیجان انگیزه دوستان قدیمی دوباره پست میذارن

خوش برگشتید❤️

یه دوستی اینجا گفتن مدارک شون رو تو پوشه دکمه دار مرتب کردن اسم شون خاطرم نیستمنم امروز مدارک هارو ت ...

اتفاقامنم پریشب مدارک رومرتب کردم خروجی ها فقط یه نامه الکی از مدارک همسر وچندبرگ پاره شده کتاب داستان بود. درعرض چنددقیقه همه مدارک مرتب شدن وپوشه های کهنه بانو تعویض شدن. کهنه هارودادم همسر ببره محل کارش برای مرتب کردن کاغذای اونجا

عزیزم کمترازاینم گیرت نمیاد منم 640گرفتم چون جنوبم وگرنه شیراز 700/750یا بیشتره خوب گرفتی

خواستم ببینم چقدرارزونتره نسبت به بقیه جاها. منم شهرمرزی ام سمت غرب

موضوع مورد صحبت امروز❌️❌️❌️ابزارهای عجیب وغریب آشپزخونه[رشته خرد کن،تخم مرغ بپز،کارتر وهر وسیله دیگه ...

منم اصلا وسایل عجیب غریب ندارم. چندروز پیش یه فرچه ولیسک سیلیکونی ورودی داشتم وخیلی خوبه برای کیک وروغن مالی مواد. 

درمورد وسایل برقیم یه خردکن دارم که نصف کارای اشپزخونه روانجام میده یدونه دیگم سایز کوچیک در حد نیم لیتری دارم فقط برای پیازمناسبه که فعلا برش داشتم چون جنسش خوبه. 

راستی همزن هم ندارم ازپارچ مخلوط کن استفاده میکنم خیلیم خوبه😬ابمیوه گیریم سه کارس وکاملا برام کارایی داره ولی چرخ گوشتم نه چون قطعاتش خوب نبودن وعوضشون کردیم وبازم خوب نیستن درصورتی که مارک چرخ گوشتم خوبه. اینو گذاشتم بالا ودوسه سالی هست استفاده ندارم. 

سلام وقتتون بخیربعد از مدتها به سایت سر زدم و دیدم کلی ریپلای تو تاپیک قبلی دارم و بعدم اینجا رو پید ...

ایجانم لایکتون کردم بیاین ازتون خیلی چیز یاد گرفتم🌹

شوهرم تاج سرمه🥰 نرهای حرومزاده درخواست ندین🛑

پوست کن، رشته کن، اسکوپ بستنی ،پیتزا بر و رنده آلمانی قدیمی دارم و همگی مصرفی هستند . من خیلی به تزی ...

من تاقبل بچه دارشدن حتی یتیمچه رو تزیین میکردم ولی الان🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️