2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 696320 بازدید | 15019 پست
ی خونه مینیمال که آرزوی منه حتما بهش میرسم . البته اینم بگم اون گلدون و اون کتاب بد رو اعصابه شلوغش ...

کتاب باید بره سرجاش    

گلدون جاش کنار پرده اگه نباشه و یه جای خلوتر براش در نظر گرفته بشه به نظرم بهتره 

چقدر این عکس آرامش داره 💕

دوستتون دارم 💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب سایز نیستندل بکن 🙃😉من به یه سال نکشید همه چی از عروسیمو دادم رفتهنوز آقام میگه کت و شلوار یه دف ...

28سال قبل دسته گل عروسی من طبیعی بود 

دارم فکر میکنم چقدر همون موقع هام فکرم دنبال نگه داشتن و یادگاری و اینا نبوده لذت میبرم 

هرچند خیلیا ایراد گرفتن، همسرم میگفت بذارید هرچی دوست داره خودش انتخاب کنه و راحت باشه❤ 

مادرم میگفت این از بچگی یه دنده بوده😁کسی حریفش نمیشه ولش کنید😑😁

دوستتون دارم 💕

ماهم دوتا اسکوپ بستنی داریم یکیش استیله یکیش پلاستیکی ، استیل برای هندونه و بستنی و ...پلاستیکی هم م ...

منم یه دونه دربازکن دارم 

مال جهیزیه م، استفاده هم دارم، هرچند تعداد دفعات استفاده م به خاطر عدم مصرف کنسرویجات و کمپوت و رب صنعتی اومده پایین. 

یه سری چیزها واقعا تا سالهای سال میره و نیازی به خرید چندتا از اونها واسه جهیزیه نیست واقعا

مثل دربازکن، گوشکوب دستی و... 

دوستتون دارم 💕

عالیعالی عالی❤

عزیزم💕😍

ممنون

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

از این عکس من یه لیسک هم دارم 

و دوتا انبر برای جابه جایی سرخ کردنی ها و سالاد

اون کنار کفگیر چیه سمت چپ؟! اونم همسرم اشتباهی به جای کفگیر سیلیکونی برام خریده که برای سرخ کردن کوکوها و کتلت و اینا استفاده میکنم وگرنه دوتا چوبیشو داشتم و کارم راه میافتاد

دوستتون دارم 💕

🌿امروز کلا خونه خواهرم رفتم طفلی خیلی دیروز اذیت شده بود و اعصابش بهم ریخته بوده🌿

میگه آبجی کابینتهای آشپزخونه با اینکه ماشالله زیادن ولی جا سوزن انداختن ندارن خیلی اذیتم میگه هرروز مرتب کنم کمه

باز شکایت از لباسهاشون داشت که دیروز با شوهرم دعوا کردم که کمد دیواری رو برامون بزرگ تر کن و جنگ و اعصاب بر لباس جدا داشتیم

گفتم یه مدت ورودی نداشته باش 

این لباسهایی که پرز شدن و تنگن و یا گشادن و بهتون نمیاد یا هردلیلی 

و ظرفهایی که تک و توکی مونده و و فقط جا اشغاال دارن

همه رو رد کن بره 

همش بامن همراهی کرد آره بخدا باید اینکار کنم

اره خوب میگی 

خوب میکنی که رد میکنی تو 

گفتم بخدا من بهترین کار دنیا میکنم 😂✋️

هرچی دارم استفاده میکنم

بهترین چیزو با کیفیت بخر که دییگه نیاز نباشه چنتا بخری 

خلاصه حسابی خونشو سابیدم و یه تافت زدم 😉🤭همینجوری بمونه

دوبار ماشین ظرفشویی پر از لیوان و قاشق چنگال و بشقاب  کردم زدم شست ظرف درشتا مثل دیگ و ....رو با دست  برای یه جمعیت ۷نفره اونا ۶تان منم بودم 

ولی زیاد بود ظرفها 

دوبار ماشین لباسشویی روشن کردم

اتاق خوابهاشو و اشپزخونه و حال پذیرایی جارو حسابی کشیدم و گردگیری

۱۲ظهر تا ۷گیر بودیم

گفتم ۱۰تا کمدم باشه ابجی جان اونا رو هم پر میکنی 

🤦‍♀️🤪میگه اره عشق خریدم🥲

دوتا واحد پایین داره اونام پر از وسایل 

🙃خلاصه اونجا میرم کلا به خودم میبالم😉😄که 

بخاطر وسایل منزل خودمو داغون ندارم و اعصابم خورد نمیشه

یه واحد فقط اسباب بازی  که هیچکدوم مورد استفاده بچه ها نیس ۴تاشون بزرگ شدن

۴تا دوچرخه و ۳تاسه چرخه

اسکوتر ۳تا

سیسمونی های بچه ها

وجالبه برای هربچه خریده گذاشته که بر بعدی استفاده کنه نکرده و جدید خریده اینا رو هم رد نکرده

کلی اسباب بازی دخترونه

دوتا واحد پایینش راحت دوتا زوج رو جواب میده چون تکمیل تکمیله🙂

شوهرم تاج سرمه🥰 نرهای حرومزاده درخواست ندین🛑

منم یه دونه دربازکن دارم مال جهیزیه م، استفاده هم دارم، هرچند تعداد دفعات استفاده م به خاطر عدم مصرف ...

این یه شکل خاصیه عکسشو میذارم ببینید

خودمون یدونه داریم اونم فکر کنم از جهیزیه مادرم مونده هنوزم استفاده میکنیم ولی این یه جور دیگه اس

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

28سال قبل دسته گل عروسی من طبیعی بود دارم فکر میکنم چقدر همون موقع هام فکرم دنبال نگه داشتن و یادگار ...

مال منم چون طبیعی بود تا یه مدت کوتاه نگه داشتم 

سریع ردش کردم

اصلا دوس ندارم گل خشک یا حیوان خشک تو خونه داشته باشم

یه آشنا مون فقط موجودات خشک شده میگیره 🤦‍♀️

شوهرم تاج سرمه🥰 نرهای حرومزاده درخواست ندین🛑

این یه شکل خاصیه عکسشو میذارم ببینیدخودمون یدونه داریم اونم فکر کنم از جهیزیه مادرم مونده هنوزم استف ...

بااین هم در رب و کمپوت و اینا باز میشه هم نوشابه های شیشه ای قدیم

دوستتون دارم 💕