2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 695904 بازدید | 15019 پست
برای راحتی بیشترفضای بیشتردوست نداریم پر وسیله و مبلمان و دکوری شه

وای حرف منو زدین 

خونه مام بزرگه 

و چیز هایی که دارم واقعا نیازن و بیشتر از اون حالمو میگیره

طرف میگه یه دست مبل دیگم  شما رو میخواد

یا تو اتاق خوابتون برای مهمان یه مبل تختخواب شو 😑🤐🤦‍♀️

وسوسه که نشدم هیچ تو دلم گفتم کجای کاری من میگردم اضافاتو رد کنم تو پیشنهاد میدی 

فقط کله تکون دادم و خندیدم 🤭

شوهرم تاج سرمه🥰 نرهای حرومزاده درخواست ندین🛑

میشه از کهنه های یکی دیگه استفاده کرد برا دستمال😅

یه نفر تو پارک داشت برای خانم هایی که دورش نشسته بودن مجلس گرم کنی میکرد 

که ما نوار بهداشتی نمیخریم 

لباس کهنه هامونو تیکه میکنیم و استفاده میکنیم بعدم میندازیم سطل ...🙂

یبار از مجبوری منم جایی بودیم نصف شبی بود 

اینکار رو کردم 

حس بدی داشتم تا صبح 😄

شوهرم تاج سرمه🥰 نرهای حرومزاده درخواست ندین🛑

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام به دوستان گل مینیمال. ماشالله این تاپیک هم جلو رفته . من فقط فرصت کردم چند صفحشو گذری بخونم . از یکی از پستهای هیدوای عزیز خیلی خوشم اومد . که خرده ریزها و تیکه پارچه هاشونو توی دیوار آگهی کرده بودن که هر کس برای تهیه گل سر یا مصارف دیگه نیاز داره بیاد رایگان ببره و سریع برده بودن . منم خیلی خرده ریزها دارم که شاید هیچ وقت به کارم نیان اما از طرفی حیفم میومد بریزم توی سطل زباله قاطی آشغالها . اینجوری خیلی عالیه که اونارو برسونیم به کسی که بتونه  ازشون استفاده مفیدی کنه. منم دنبال یه فرصتم یه سری از این قبیل موارد رو جمع کنم و آگهی کنم .

به تازگی دخترم رو از پوشک گرفتم .  بالاخره  کمد پوشکها  هم جاشو به کمد لوازم تحریر و کاردستی داد. یه کلر بوک از زمان دانشجوییم برام مونده که همیشه به درد بخور بوده و مشکل گشا .  بعد از دانشگاه رفتم کلاس خیاطی و تا امروز الگوهای خیاطی داخلش بودن . امروز خالیش کردم و توی هر کاور یه رنگ مقوا و کاغذ رنگیه برش خورده ریختم خیلی این کار کمکم کرد و همه چی نظم گرفت  .یه جعبه هم گذاشتم برای قیچی و چسب و خرده ریزها . کنارشون هم رول مقوا و کاغذ رنگی آکبند رو گذاشتم .که همشونو این روزها مصرف داریم . و منم توی حراجی دیدم مصرف دارم و قیمتش خیلی از شهر خودم مناسبتره  دو بسته اضافه خریدم .

یه قسمت دیگه که روی مخم بود کمد دخترم بود که بخاطر یه درسی کتابهای  کلاس اول خواهر زادمو هم گرفته بودم و چند تا عکس از کتابش قیچی کردم توی دفتر چسبوندم . ولی دیگه اینا بیکار توی کمد بودن .یه سری کتاب داستان هم ازشون امانت گرفته بودیم . 

کتاب‌های پیش دبستانی دخترم رو هم نگه داشته بودم نمیدونم چرا . دیروز همه رو بیرون آوردم کتابهای خواهرزاده هارو جدا کردم و بقیه رفت بازیافت . 

یه پاکسازی دیگه لباسهامو  لازم داره اما گذاشتم  فصل سرما بگذره بعد با خیال راحت جداشون کنم . 

درخواست دوستی ندید نمی پذیرم .

موضوع مورد صحبت امروز

❌️❌️❌️ابزارهای عجیب وغریب آشپزخونه[رشته خرد کن،تخم مرغ بپز،کارتر وهر وسیله دیگه ای که در موارد خاص استفاده میشه]

من یه اسکوپ بستنی دارم نو هست وتا حالا ازش استفاده نکردم ولی چون به اشپزی وهر چیزی که تو آشپزخونه است علاقه دارم هنوز ذهنم اماده خروج اش نیست میگم شاید نیاز بشه

یه قندشکن هم تو جهیزیه ام بود مدتهاست ازش استفاده نکردم این احتمالا همسرم بخواد خروجی نمی ذارم.

یه قهوه ساز کوچیک خیلی کوچیک از جهیزیه دارم که اینم همسرم اجازه خروج نمیده جالب که یکبار هم استفاده نکردیم.

همین اگه ذهنم یاری کنه همین چند آیتم

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

خب مهمونی ماهم تموم شد ...بیشتر ظرفارو خانوما زحمت کشیدن شستن،بقیشم بعد رفتنشون خودم شستم و پاک کردم و چیدم سرجاشون💫خونه و اشپز خونه رو سروسامون دادم و فقط شستن دستمالا موند

و فهمیدم که نیاز به ی قابلمه بزرگ دارم!میره تو لیست خریدم

ورودی هم یک تیشرت هدیه برای خودم✨

موضوع مورد صحبت امروز❌️❌️❌️ابزارهای عجیب وغریب آشپزخونه[رشته خرد کن،تخم مرغ بپز،کارتر وهر وسیله دیگه ...

من یه هاون برنجی سنگین دارم که با وجود آسیاب برقی و زندگی آپارتمانی دیگه نیازی بهش نیست

حدود ۶ ماهه جمعش کردم و گذاشتم خروجی موقت تا ببینم اگر نیاز نشد بره خروجی دائم. به نظرم وقتشه باهاش خداحافظی کنم

موضوع مورد صحبت امروز❌️❌️❌️ابزارهای عجیب وغریب آشپزخونه[رشته خرد کن،تخم مرغ بپز،کارتر وهر وسیله دیگه ...

پوست کن، رشته کن، اسکوپ بستنی ،پیتزا بر و رنده آلمانی قدیمی دارم و همگی مصرفی هستند . من خیلی به تزیین غذا اهمیت میدم همسر و پسرا غذای بدون تزیین نمیخورن حتی اگر تزیینش ساده باشه در حد سیب زمینی شکل دار برای قیمه

اسکوپ بستنی رو علاوه بر بستنی برای اسکوپ زدن هندوانه و طالبی هم استفاده میکنم

ققنوس

الان یادم اومد یه ظرف رویی هم دارم که دسته ش از بالاس. فکر کنم ظرف حلیم بهش میگن

دوران عقد رفته بودم خونه مادرشوهر و مشابه این ظرف رو تو کابینتشون دیدم و گفتم عه چه خوشگله این!  چندروز بعد مادر همسر یکی برام خرید و داد بهم.

دیگه میترسم از چیزی تعریف کنم 😁 والا بخدا چیزای خوشگل زیادن قرار نیس همشونو تو خونم داشته باشم که

برای راحتی بیشترفضای بیشتردوست نداریم پر وسیله و مبلمان و دکوری شه

حالا پذیرایی ما ۴ در ۸ هست یعتی ۳۲ متر کلا 

ولی دو دست مبل سلطنتی و راحتی بزرگ هست دور تا دور دوست دارم همه رو رد کنم نمی دونم چرا نمیشه 

ابزار هایی که من دارم:

پوست کن دوتا که قراره یکیش وقتی کهنه شد بره خروجی😅

هاون یدونه کوچیک دارم که برای زعفرون استفاده میکنم، یدونه هم از این مدل سنگی هاست که فقط دکوریه و خروجی هم نمیشه بذارم.

دیگه دوتا رنده دارم یدونه خیلی کوچیک و یدونه معمولی که هردو استفاده میشن.

یه فرچه روغن

یه گوشتکوب

یه همزن دستی

پوره کن

این بالایی ها به غیر از هاون سنگی همشون استفاده میشن✅️

غیر از اینا یه ترازو دارم

یه خرد کن دستی از این مدل های قدیمی

و یه توستر نون

توستر رو به خاطر اینکه همش خرده نون میریخت رو کابینت فعلا جمع کردم ولی ترازو و خرد کن دستی تا الان خییییلی کم استفاده شدن اگه بتونم صد درصد میذارمشون خروجی✅️

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱