سلام به دوستان گل مینیمال. ماشالله این تاپیک هم جلو رفته . من فقط فرصت کردم چند صفحشو گذری بخونم . از یکی از پستهای هیدوای عزیز خیلی خوشم اومد . که خرده ریزها و تیکه پارچه هاشونو توی دیوار آگهی کرده بودن که هر کس برای تهیه گل سر یا مصارف دیگه نیاز داره بیاد رایگان ببره و سریع برده بودن . منم خیلی خرده ریزها دارم که شاید هیچ وقت به کارم نیان اما از طرفی حیفم میومد بریزم توی سطل زباله قاطی آشغالها . اینجوری خیلی عالیه که اونارو برسونیم به کسی که بتونه ازشون استفاده مفیدی کنه. منم دنبال یه فرصتم یه سری از این قبیل موارد رو جمع کنم و آگهی کنم .
به تازگی دخترم رو از پوشک گرفتم . بالاخره کمد پوشکها هم جاشو به کمد لوازم تحریر و کاردستی داد. یه کلر بوک از زمان دانشجوییم برام مونده که همیشه به درد بخور بوده و مشکل گشا . بعد از دانشگاه رفتم کلاس خیاطی و تا امروز الگوهای خیاطی داخلش بودن . امروز خالیش کردم و توی هر کاور یه رنگ مقوا و کاغذ رنگیه برش خورده ریختم خیلی این کار کمکم کرد و همه چی نظم گرفت .یه جعبه هم گذاشتم برای قیچی و چسب و خرده ریزها . کنارشون هم رول مقوا و کاغذ رنگی آکبند رو گذاشتم .که همشونو این روزها مصرف داریم . و منم توی حراجی دیدم مصرف دارم و قیمتش خیلی از شهر خودم مناسبتره دو بسته اضافه خریدم .
یه قسمت دیگه که روی مخم بود کمد دخترم بود که بخاطر یه درسی کتابهای کلاس اول خواهر زادمو هم گرفته بودم و چند تا عکس از کتابش قیچی کردم توی دفتر چسبوندم . ولی دیگه اینا بیکار توی کمد بودن .یه سری کتاب داستان هم ازشون امانت گرفته بودیم .
کتابهای پیش دبستانی دخترم رو هم نگه داشته بودم نمیدونم چرا . دیروز همه رو بیرون آوردم کتابهای خواهرزاده هارو جدا کردم و بقیه رفت بازیافت .
یه پاکسازی دیگه لباسهامو لازم داره اما گذاشتم فصل سرما بگذره بعد با خیال راحت جداشون کنم .