2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 695884 بازدید | 15019 پست
خودمونم اینجوری راحتیماتاق خوابامونم خیلی خلوته

خدا مادرتو خیر بده انقدر مینیمالیسته 

برای جهیزیه خودتم اگه خواستی تاپیک قبلی یا اینجا تجارب دوستان و بخون کمک میکنه خرید اشتباه نداشته باشی ❤️

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

یه تشکر جانانه بکنم ازهیدوای عزیز بخاطر قرص ظرفشویی فینیش. این یکساله همش برندای ایرانی استفاده میکر ...

عزیزم کمترازاینم گیرت نمیاد منم 640گرفتم چون جنوبم وگرنه شیراز 700/750یا بیشتره خوب گرفتی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این پست و دیدم خواستم بگم این بنده خدا منتظر پول بود که بتونه رفع انباشتگی کنه ولی خب ما تجربه کردیم که رفع انباشتگی باعث اومدن برکت دوباره به خونمون میشه

بعدم یه چیزی تو ذهنم بود اینکه هر چی میذارم خروجی میگم اخیششش چقدر خوبه که رفت ،چقدر خوبه وسیله ندارم و جا باز شد و.... به دلم افتاده دیگه اینجور نگم و عوض این خروجی از خدا بخوام وسایل مورد نیازمو بهم برسونه ،

فقط از خدا نعمت بخوایم ❤️

بنده ای که ارج داره خرج هم داره 😉😂

خروجی امروز🗑️

کمربندِ خودم دیگه نیازش ندارم
یه شلوار کتان که کمرش برام گشاد بود مادرم تعمیر کرد

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

وای به به 😍پرده هاتون با اینکه والان داره واقعا مناسب خونتونه ،واقعا قشنگ شده

ممنون عزیزمم😍😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خدا مادرتو خیر بده انقدر مینیمالیسته برای جهیزیه خودتم اگه خواستی تاپیک قبلی یا اینجا تجارب دوستان و ...

انقد سلیقش مینیماله که خیلی وقتا برای خرید وسیله هام خودم باهاش نمیرم

اتفاقا احتیاج دارم 

حتما میخونم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

پس خونه بزرگ واسه چیه

برای راحتی بیشتر

فضای بیشتر

دوست نداریم پر وسیله و مبلمان و دکوری شه

من تازه صفحه ۲۰۰۰ خورده اون تاپیک بودم چرا قفل شد میخواستم منم جدید شروع کنم گزارش بدم🥲😩

انقد مینی‌مال شدم که کم مونده خودمو بندازم بیرون👩🏻‍🦯

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خونه ما در همین حد مینیمالهخااالی خلوت😅

نفسم بالا اومد 

خونه ماهم همینه ولی خونه ما کوچیک تره خب شلوغ تر شاید دیده بشه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من تازه صفحه ۲۰۰۰ خورده اون تاپیک بودم چرا قفل شد میخواستم منم جدید شروع کنم گزارش بدم🥲😩انقد مینی‌ ...

سلام عزیزم

این تاپیک هم به روال همون تاپیک پیش میره

منتظر گزارش هات هستیم 💚

من تازه صفحه ۲۰۰۰ خورده اون تاپیک بودم چرا قفل شد میخواستم منم جدید شروع کنم گزارش بدم🥲😩انقد مینی‌ ...

🤌🙃 منم ریز ریز دارم پاکسازی میکنم همه جا رو 😂

الانم یه پودر ماشین خریده بودیم استفاده نکردیم که خراب نکنه ماشینو واز مایع استفاده میکردیم

مایع تموم شدمجبورم این پودر ماشین استفاده کنم که تموم بشه

آرد ۲کیلویی هست که مادرشوهرم فرستاده برامون

۲تا شیشه پر کردم داخل یخچال گذاشتم

یه مقدارشم الان رشته درست کردم گذاشتم کنار شومینه که خشک بشن 

گندم هم داخل کابینت داشتم اونا رو هم خیس کردم فردا بزارم بشوشن و یه سوپ یا آش گندم درست کنم

یه مقدار کشک سفید و قره قروت محلی بود،تیکه کردم داخل ظرف گذاشتم خورده بشن 

نخود های آبپز شده یا نخود شور   رو هم امشب بعنوان شام خوردیم  

یخچال در بهترین موقعیت قرار داره

و کابینتها هم همینطور 🤌🙃

شوهرم تاج سرمه🥰 نرهای حرومزاده درخواست ندین🛑

امروز هوس خیلی خوراکی های ناجور کردم 

نرفتم بیرون

هی نگاه به چربیهای کوچولو شکمم کردم گفتم نه دلشاد جان نخر میخوری خودتو چاق میکنی 

ورودی چند روزه ندارم این هفته .هفته مقاومت بر خوردنی های مضر بود .موفق بیرون اومدم الحمدالله🤭😉

شوهرم تاج سرمه🥰 نرهای حرومزاده درخواست ندین🛑