2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 695884 بازدید | 15019 پست

یه دوستی اینجا گفتن مدارک شون رو تو پوشه دکمه دار مرتب کردن اسم شون خاطرم نیست

منم امروز مدارک هارو تو پوشه مرتب کردم و همه چی مرتب شد

کلی کاغذ اضافه خروجی داشتیم حتی من هنوز دفترچه های بیمه مون رو داشتم که تازه انداختم دور 🥲🫤

باورم نمیشه چقد کاغذ دور ریختم همش الکی تو خونه بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر خوب 😍 من همش دنبال اینم با یه وسیله همه کارا رو راه بندازم😂 یه جا هم دیدم گوشتکوب برقی رو به ...

گوشتکوب برقی سه کاره اگه بخری،نصف وسیله برقیای آشپزخونه رو باید جمع کنی😄 انقدر که کاربردیه

فقط مارک خوب باشه ،توان موتورش بالا باشه

منم با خود گوشتکوب شیرموز درست میکنم

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

گوشتکوب برقی سه کاره اگه بخری،نصف وسیله برقیای آشپزخونه رو باید جمع کنی😄 انقدر که کاربردیهفقط مارک ...

خیلی عالیه اینجوری😍

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

من خوشم اومد .

خودمونم اینجوری راحتیم

اتاق خوابامونم خیلی خلوته

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

دوستای خوبم💖

مواظب باشیداگر بچه هاتون ویروس گرفتن ماسک بزنید من هم گرفتم بدنم شروع به درد کرده 🥺

بچه هام که خیلی اذیتن من هم افتادم رسیدگی بهشون سخت میشه پسرم هیچ جوره دارونمیخوره ترفندی دارید؟؟ 

یک سررفتیم خونه ای که قراره تابستون بریم همون ویلایی رو دیدیم خب خونه دنجی هستش وحیاط خوبی داره درخت وگل هم زیادداره 

یک خونه قدیمی هستش که داخلش خرج شده مرتب شده 

ولی خب اصلا به اندازه اینجا کابینت وکمددیواری نداره ولی بدم نیستش حد وسطه ولی درعوض ی انباری  طور پنتری داره تقریبا داره خوبه اندازه اش باید قشنگ طبقه بندی کنم وخیلی از لوازم وانجا بچینم ان شاءالله 

ولی تا بگی حیاط باصفایی داره 

باغچه جدا تو گودال 

سکوی یک تکه بزرگ 

ی ورودیم برای ماشین پارکینگ طور 

برای همین باید خیلی حساب شده پیش برم هرچیزی که نیازم نیست رد کنم هرچیزی خیلی نیازم نیست بزارم همون انباری خوبی که داره درش از داخل خونه است 

ولی درعوض ماشین شارژی واسباب بازی های بزرگ بچه ها میره حیاط 

بازارچه واینا همگی نزدیک خونه باشگاه وهمه چی 

خونه ها همه ویلایی

امیدوارم این خونه خیـــــرداشته باشه برامون 

خونه ما در همین حد مینیمالهخااالی خلوت😅

وای به به 😍

پرده هاتون با اینکه والان داره واقعا مناسب خونتونه ،واقعا قشنگ شده

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

خروجی یه نایلون کوچیک اسباب بازیای شکسته.دیشب اینجا خوندم هایدی جون و چند نفر دیگه لباسهاشون رو تقسی ...

توفیق اجباریه که نو هستن و میتونی بدی خیریه یا ببخشی به کسی

ولی از این به بعد براشون کمتر خرید کن .نمیدونم کدوم از خانوما بود که گفت سه دست لباس برای کوچولوش کافیه شما هم تعداد دستت بیاد خوبه 

پودره کامل .

به قول یکی از دوستان ببر بده این فلافلی ها اونا استفاده میکنن😅