2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 695924 بازدید | 15019 پست
دوستان من یه کم انگار خونه ام زیادی خالیه سه تا از عکس هامون چاپ کردم تا یلدا به دستم می رسه بزنم به ...

سلام شادی جان،من عکسهای خاطره انگیز دونفرمون رو خودم پرینت رنگی میگیرم ،سه تا قاب سفید دارم گذاشتم تو اونا،زدم رو یه دیوار پذیرایی،هرچند وقت یه بار عکسارو عوض میکنم ، هربار رد میشیم یا نگاهشون میکنیم هردومون خوشحال میشیم ،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان من یه کم انگار خونه ام زیادی خالیه سه تا از عکس هامون چاپ کردم تا یلدا به دستم می رسه بزنم به ...

میتونی عکسهای لذت بخش خانوادگی رو قاب کنی ،بزنی رو دیوار ،واسه من چون بی هزینه در میاد خیلی خوبه،هر بار عکسهای قبلی رو پاره میکنم ،پرینت ساده عکس حتی بیرونم  بگیری رو کاغذ ساده آچار خیلی ارزونه

حالا پذیرایی ما ۴ در ۸ هست یعتی ۳۲ متر کلا ولی دو دست مبل سلطنتی و راحتی بزرگ هست دور تا دور دوست دا ...

این جا قسمت راهروعه

کاملا خلوت

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

حالا پذیرایی ما ۴ در ۸ هست یعتی ۳۲ متر کلا ولی دو دست مبل سلطنتی و راحتی بزرگ هست دور تا دور دوست دا ...

وقتی خونه خلوته انگار ذهنت باز تره 

تمیز کردنش راحت تره

وسیله ها زود پیدا میشهـ

همه چی سر جای خودشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چقدر قشنگ و مینیمال😍✨️

😍💕

یه نفر تو پارک داشت برای خانم هایی که دورش نشسته بودن مجلس گرم کنی میکرد که ما نوار بهداشتی نمیخریم ...

من مادرم دکتر گفته از پارچه استفاده کن پارچه نو تمیز گرفته برا این کار ولی من دلم نمیکشه

من مادرم دکتر گفته از پارچه استفاده کن پارچه نو تمیز گرفته برا این کار ولی من دلم نمیکشه

قبلا مادر منم میگفت ما استفاده میکردیم

ولی اینکه هی بشوری چندش آوره

و اینکه این خانومه گفت پارچه های کهنه رو چند بار میشوره و بعد استفاده میندازه

شوهرم تاج سرمه🥰 نرهای حرومزاده درخواست ندین🛑

من کلی لباس مجلسی و مانتوی قدیمی دارم که می‌دونم دیگه استفاده نمیکنم چون هم قدیمی شدن هم تنگ اما دلم ...

دلت بیاد چشاتو ببند نفس عمیق بکش 

بزار نایلون  سریع ردشون کن 

بعد ذوق میکنی و میگی کاش زودتر ردشون کرده بودم

ی خونه مینیمال که آرزوی منه حتما بهش میرسم . البته اینم بگم اون گلدون و اون کتاب بد رو اعصابه شلوغش ...

نگوووووو 🤦‍♀️😂

کتاب حالا یچیزی گلدون چیکار داره بزار باشه دستش نزن تو فکرو خیالت 🌿😄🤭