2777
2789
عنوان

پسربچه هیز....

| مشاهده متن کامل بحث + 15881 بازدید | 106 پست
استارتر جان شاید شما هم لباست جوری بوده که محرک بوده . باعث شده برق از چشمای پسرک بپره یا شاید اندام ...

بچه به اون سن روچه به تحریک و متلک گفتن 😲😲😲😲😲 ادم بزرگام باز اینجور نیستن همش از تربیت و رفتار غلط والدینه 😣

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بعد بچه 7-8 ساله باید متوجه این موضوعات باشه؟!!!!

الان با اومدن اینترنت و ماهواره و شبکه های اجتماعی بچه ها به بلوغ زودرس میرسن . چیزهایی رو میبینن که پدر و مادرشون بلد نیستن 

استارتر جان شاید شما هم لباست جوری بوده که محرک بوده . باعث شده برق از چشمای پسرک بپره یا شاید اندام ...

بنظرتوت یه پسربچه معنی اندام ولباس ناجور با غیره روتشخیص میده؟

دخترم عشق زندگیم😍😘
این خوبه یه بار یه پسر،9،10 ساله واسم انگشت وسطیشونشون داد    

حالا بدترش رو من دیدم تو یه مهمونی رفتم تو اتاق چیزی بردارم دیدم  بخدا پسر بچه چهار پنج ساله صاحب خونه شلوهر دختر ک وچیک یکی مهمونها رو دراورده و ....دوتایی یه جو ری تقلید میکردن انگار ده سال بود بازیگر فیلم پو رن بودن 😱😱😱😱😱😱😱😱😷😷😷😷🌃 حالا پدرو مادرمم کلی مزخرف ها براشون مهم نیست 

اینا توجیه واسه همچین حرفاییه ؟حالا اصلا پسر بچه نه ..مرد گنده باید هرکی خوشگله بهش چرند  پرند بگه ؟

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

خاک عالم بچه 8 ساله اینارو چی میفهمه

خانمای اینجا واقعا اینجورین یا دارن ادا درمیارن؟  

متاسفانه این حرکات و نگاه ها و الفاظ انقدر ب راحتی دارن تکرار میشن ک بچه ها زود یاد میگیرن

پسر دوست خالم ک حدود پنج سالشه،با خالم و مامانش رفته بودن خرید،ک یهو این بچه با دسش محکم میزنه ب باس-ن خالم،با اینکه خالم چادری و باحجابه،و دوست خالم ک مامان این بچس،میخنده و میگه از بس باباش اینکارو کرده یاد گرفته،تو خونه همیشه با منم اینجوری میکنه😑😑

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...
اینا توجیه واسه همچین حرفاییه ؟حالا اصلا پسر بچه نه ..مرد گنده باید هرکی خوشگله بهش چرند  پرند ...

ولش کن پست بعدیشو بخونی متوجه میشی ادم نادانی بیش نیست داره از عمد اینارو میگه

خانمای اینجا واقعا اینجورین یا دارن ادا درمیارن؟