2777
2789
عنوان

پسربچه هیز....

| مشاهده متن کامل بحث + 15881 بازدید | 106 پست
بفرما عزیز

خصوصی پرسیدن عزیزم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
شماهم یکی مثل مادر اون بچه بی ادب هستی

نه عزیزم داره از عمد اینجوری میگ کاملا معلومه عقده خونش زیاد شده داره اینجا خالی میکنه

خانمای اینجا واقعا اینجورین یا دارن ادا درمیارن؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر عزیز اگه مثله آدم لباس بپوشی دیگه پسر بچه بهت گیر نمیده گلم . وگرنه این همه خانم تو جامعه هر روز حضور دارن . اینجوری باشه باید از پسر بچه و مرد گنده و ... دایم بهشون گیر بدن و متلک بندازن . اگه برای بیرون رفتن عرف لباس پوشیدن تو جامعه رو رعایت کنی اینطوری انگشت نما نمیشی عزیزم . 

استارتر عزیز اگه مثله آدم لباس بپوشی دیگه پسر بچه بهت گیر نمیده گلم . وگرنه این همه خانم تو جامعه هر ...

خانومی میگه مانتو بلند و شال عرفه دیگه....

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
استارتر عزیز اگه مثله آدم لباس بپوشی دیگه پسر بچه بهت گیر نمیده گلم . وگرنه این همه خانم تو جامعه هر ...

یه جوری میگی اینهمه خانم تو جامعه هر روز حضور دارن انگار شما همه اون خانمها رو حضورا میبینید و با شما خرف میزنن که با این مشکلات روبرو شدن یانه 😲😲😬😲😲