2777
2789
عنوان

ی کم بخندیم😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 54 پست

‏من اگر سر قبر مرده ها هم ماشینمو پارک کنم

دو دقیقه بعد از داخل یه قبری صدا در میاد میگه داداش دمت گرم یه جابجا میکنی من بتونم در بیام!!

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

ولی عجیب‌ترین آدما اونایی بودن که سر امتحانا هیچوقت با خودشون خودکار نداشتن، یعنی مثل این بود که میرفتی جنگ ولی اسلحه‌ات رو نمیبردی

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بیماری هم هست که وقتی به یکی ویس میدی

همزمان با سین شدن توسط اون طرف ،

خودتم گوش میکنی ببینی از دید اون چطور بنظر میاد😅🤣😃😂😆

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

عصر حجر

عصر ارتباطات

عصر اطلاعات

عصر فن آوری

عصر دیجیتال

عصر تکنولوژی

همه اینا ثابت میکنن که پیشرفت بشر همیشه در عصر صورت گرفته و از صبح زود بیدار شدن آدمی به جایی نمیرسه😑😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ولی عجیب‌ترین آدما اونایی بودن که سر امتحانا هیچوقت با خودشون خودکار نداشتن، یعنی مثل این بود که میر ...

😐😐😐😂

دیشب پلیس جلوی ماشینم رو گرفت. به پلیس خیلی جدی گفتم: میدونی من کیم؟

گفت کی هستی؟

گفتم: یعنی واقعا، یعنی واقعا نمیدونی؟

رنگش زرد شد، گفت: نه کی هستی مگه؟ 

گفتم: من یه پرنده م، آرزو دارم، تو یارم باشی...!

جریمم نکرد! اشک تو چشاش جمع شد و با بغض گفت: قرصات رو سر وقت بخور 😂😂

عصر حجرعصر ارتباطاتعصر اطلاعاتعصر فن آوریعصر دیجیتالعصر تکنولوژیهمه اینا ثابت میکنن که پیشرفت بشر هم ...

آخ گل گفتی😂😂😂😂😂

ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻓﺎﻣﯿﻼﻣﻮﻥ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﻫﻨﺪ ﺗﻮ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﺍﺯ ﺧﺎﻃﺮﺍﺕ ﻫﻨﺪ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺩﺍﺷﺖ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﺎ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺗﻮ ﻫﻨﺪ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻣﯿﺬﺍﺷﺘﻦ، ﺑﻌﻀﯿﺎﺷﻮﻥ ﺍﻧﮕﺎﺭ

ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﺎ ﺭﻭ ﻣﯽ ﭘﺮﺳﺘﯿﺪﻥ

ﯾﻬﻮ پدر بزرگم وسط خاطره گفتش  :

ﺁﺭﻩ ﻫﻨﺪﯾﺎ ﺍﮐﺜﺮﯾﺘﺸﻮﻥ ﮔﺎﻭ ﭘرستن😑😑😂😂😂

دیشب پلیس جلوی ماشینم رو گرفت. به پلیس خیلی جدی گفتم: میدونی من کیم؟گفت کی هستی؟گفتم: یعنی واقعا، یع ...

زرنگ 😂😂😂😂😂😂

ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻓﺎﻣﯿﻼﻣﻮﻥ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﻫﻨﺪ ﺗﻮ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﺍﺯ ﺧﺎﻃﺮﺍﺕ ﻫﻨﺪ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺩﺍﺷﺖ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﺎ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺗﻮ ﻫﻨﺪ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺍﺣ ...

تخریب 100 از 10چ😂😂😂😂

تخمه کدو قشنگ مشخصه

با سهمیه مناطق محروم تونسته توی

دسته‌ی آجیل قرار بگیره!!😂😂

یکی از تفریحاتم اینه تو خیابون با مردم سلام علیک گرم میکنم

بعد از این که رفتم یارو نیم ساعت فک میکنه من کی بودم :))))

ایتام رو باز کردم ۱۲۸ تا مسیج از پسرخاله ام داشتم ترسیدم زود بازش کردم دیدم ۱۲۸ بار نوشته هادی هادی هادی

فکر کردم چیزی شده نوشتم جانم؟

نوشت خیلی کم بادی

بعد یه سری میان میگن قطع ارتباط با فامیل خوب نیست 😕😂😂😂😂

یکی از تفریحاتم اینه تو خیابون با مردم سلام علیک گرم میکنم بعد از این که رفتم یارو نیم ساعت فک میکنه ...

مردم آزار😂😂😂😂

شما سر سفره ناهار پاشو برو با لگد بزن به کابینت یه قاشق نمی افته

ولی کافیه شب بشه، تو اتاقتی میخوای بری اشپزخونه هنوز نرسیدی سه تا فنجون شکسته😑😐😂😂