لیلی_آگان مدیر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86465 عنوان ی کم بخندیم😂😂😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 54 پست بابای دوستم براش اپل گرفته منم حسودیم شد رفتم پیش بابام به بابام گفتم بابا اپل میخوام.یه لبخند ملیحیزد و رفت سرکار.وقتی از سرکار اومد دیدم دو کیلو سیب گرفته اومد گفت پسرم فکر میکنی ما خارجی بلد نیستیم 😂😂 همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔 1403/09/08 | 00:10 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86465 به توانایی مادرا در پیدا کردن وسایل گمشده ی توی خونه باید یه توانایی خارق العاده ی دیگه هم اضافه کرد ... 😂😂😂😂مادر است دسگر همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86465 یه موضوعی فکرم رو مشغول کرده ..چرا پلنگ صورتی تو خیابون لخت می گرده ولی موقع خواب لباسه خواب میپوشید😅😅😂🤣 همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86465 دختره داشت به دوستش مشاوره میداد، برای ازدواج هر چی فاصله سنی بیشتر، بهتر !دوستش گفت چون تجربه اش بیشتره و زندگی بهتر پیش میره؟گفت نه چون زودتر میمیره و راحت میشی! 🙄🙄🙄اصلا عشق در نسل جوان غوغا میکنه 😁 همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86465 اینترنت در دو حالت، تضمینی، سریع میشه:۱- گوشیت فقط ۵ درصد شارژ داشته باشه.۲- چیزی رو اشتباه فرستاده باشی و بخوای حذف کنی😂😂😂 همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86465 حیف نون داشت گریه می کردمیگن چته ؟میگه پشیمونم کاش به حرفای پدرم گوش کرده بودم!!!!میگن مگه چی گفت؟میگه نمی دونم ، گوش نمی کردم که😂😂😂 همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86465 گرونترین عطرو میخری میزنی، نیم ساعت نمیکشه بوش از بین میره.حالا کافیه سی ثانیه بری جلو آتیش. بوی دود تا دو روز از لباس و بدنت جدا نمیشه😭😂 همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86465 یارو اسمش تو ایتا"پوفولی پوفو" بود...اومدم بخونم کل صفحه گوشیم تفی شد!خاک تو سرت با اون اسمت 😂 همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86465 دوستم صبح پیام داده پونصد داری بهم قرض بدی؟و من حتی شارژ نداشتم بش بگم نه🙄😐😂🤣🤣 همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86465 میدونید تفاوت من با شما تو چیه؟من یدونه نقطه دارم شما سه تاجلل خالقتو همه چی تکم😝🤣 همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86465 تنها حرکت ورزشی من اینه که یه بارفیکس بستم به چارچوب در اتاقم،روش لباس پهن میکنم خشک شه😂😂😂 همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔