دوستان من همون دختریم که یه مدت کوتاه بعد عقدم نامزدم ولم کردو رفت، هر چقد تلاش کردیم نتونستیم با خونواده ی نامزدم صحبت کنیم، تماس گرفتیم جواب نمیدادن، خودم تماس گرفتم، اس ام اس دادم جواب نداد، واسطه فرستادیم و ...خلاصه تنها حرفی که به یکی از فامیلاشون زدن این بود که خودش بره تقاضای طلاق بکنه مهریه هم نخواد طلاهارم پس بده تا طلاقش بدم، منم رفتم با وکیل صحبت کردم گفت نه راهش این نیس، اونطوری امکان داره یه پولی هم ازت بخواد، باید مهریتو اجرا بزاری
سال ها دل طلب جام جم از ما میکردوآنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
مهمریمو اجرا گذاشتم، ماشینشو توقیف کردم، ممنوع الخروجشم کردم، دیگه بعد ۱ ماه دیشب سر و کله شون پیدا شد، پدرش خیلی بی ادبانه با پدرم صحبت میکرد، یهو پسره گوشی رو از پدرش گرفت و گفت من زنمو طلاق نمیدم، میرم اطراف شهر خونه میگیرم و هفته ی آینده میام با مامور زنمو میبرم
سال ها دل طلب جام جم از ما میکردوآنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
مهمریمو اجرا گذاشتم، ماشینشو توقیف کردم، ممنوع الخروجشم کردم، دیگه بعد ۱ ماه دیشب سر و کله شون پیدا ...
مگه شهر هرته؟! اصن ازدواج هم کرده بودی نه میتونست مامور بیاره نه تو رو مجبور کنه پاتو یک قدم اینورتر ازخونه بابات بزاری الان دادگاه هم قدرتی نداره دیدم کع میگم
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش