2777
2789

آره

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بله

خلق‌وخوی متغیر، تعریق غیرعادی و افزایش وزن هم علائم دیگه‌‌اش هست.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

من تیروئید کم کار دارم تپل شدم

عادیه عزیزم با مصرف دارو حالتون بهتر میشه

سعی کنید خیلی آب سرد یا بستنی نخورید

ماکارونی هم حداقل ۲ بار در هفته 

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

منم علائمم همینا بود حالا افسردگی به اون صورت نه ولی کلی تو همین مایه ها که شک کردم رفتم دکتر برام آزمایش کلی نوشت و متوجه شدم کم کاری تیروئید علتشه که با دارو کنترل میشه تیروئید و علائمش

عادیه عزیزم با مصرف دارو حالتون بهتر میشهسعی کنید خیلی آب سرد یا بستنی نخوریدماکارونی هم حداقل ۲ بار ...

اینا خوب نیستن ؟

من تقریبا یکسال و خورده ای زیر نظر دکترم و قرص میخورم هیچ وقت پیگیر نشدم چی خوبه چی بد 

اینا خوب نیستن ؟من تقریبا یکسال و خورده ای زیر نظر دکترم و قرص میخورم هیچ وقت پیگیر نشدم چی خوبه چی ...

بهتره به حداقل برسونید مصرفشون رو

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

و اینکه تیروئید پرکار و کم کار فرقی نداره کلا یهویی داروهاتون رو قطع نکنید خوب نیست

آرزوی سلامتی واسه همه 🤍