2777
2789
عنوان

ازدواج خواهرم بدجور گره خورده

185 بازدید | 14 پست

خانما نگید بره تو اجتماع چ میدونم تو جمع خودش سرکار میره محیطش زنونس خیلی دختر فهمیده پخته خوشتیپ باکلاس خدایش نمیخام تعریف بدم ولی از خیلیا بهتره و خاستگارم خیلی داره ولی جور نمیشه کم کم داره افسرده میشه اصلا تو جمع خانواده نمیاد من یکم بخام باهاش حرف بزنم میگه دیگه نمیخام ازدواج کنم میگه میخام مجرد بمونم برا همیشه این حرفاش قلبمو درد میاره

حمایت مامان بابامو داره کلا براش کم نمیزارن ولی امان از حرف دیگران خاله عمه زندایی دوست بیچارمون کردن هی میگن چرا شوهر نمیکنی چرا بخدا دیونمون کردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین قسمتش یجای دیگست.منم هرچی خواستگار اومد واسطه اوردن هرررچی زور زدن بابام قبول‌نمیکرد اخر این عنتر اومد بابام خیلی راحت منو داد بهش همه چی خیلی رواااال پیش رفت تو دوروز عقد کردیم!

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
حمایت مامان بابامو داره کلا براش کم نمیزارن ولی امان از حرف دیگران خاله عمه زندایی دوست بیچارمون کرد ...

به منم همینو میگفتن البته مقصرش بابام بود همه میگفتن بابات بدبختت میکنه و کرد.ولی در کل بشینه منتظر تقدیرش باشه 

ببین قسمتش یجای دیگست.منم هرچی خواستگار اومد واسطه اوردن هرررچی زور زدن بابام قبول‌نمیکرد اخر این عن ...

ناراضی هستی من خانوادم کلا گیر نیستن میگن هر کی رو خودت خاستی و ادم موجه و خوبی بود 

ناراضی هستی من خانوادم کلا گیر نیستن میگن هر کی رو خودت خاستی و ادم موجه و خوبی بود

من یه تایم زیاد خواستگار اومد بابام اصلا نمیذاشت ،  بعد یه سالی بود خواستگار نداشتم بعدش همین شوهرم اینا اومدن ببین یجووور همه چی هماهنگ و جور شد که ما گفتیم حتما جادو آوردن در این حد