2777
2789
عنوان

چجوری انرژی منفی بره گمشه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 31 پست
اوووه انقد سرم شلوغه که اصن سرگرمی لازم ندارم..یه عالمه درس و پروژه و...ولی باز فکرم درگیر میشه ب مش ...

درس و پروژه به کنار ،یه هنر هم کنارش بذار هنر ادمو اروم میکنه واقعا،کاری که من دارم میکنم،خودمو با علایقم مشغول میکنم تا مشکلات دیوونم نکنن 

New life is beginning

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درس و پروژه به کنار ،یه هنر هم کنارش بذار هنر ادمو اروم میکنه واقعا،کاری که من دارم میکنم،خودمو با ع ...

اره درسته ممنون عزیز😘

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
کانال انرزی مثبت  @manmitunam

مرسی 💕💕💕💕💕

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
سلا مونا جونم ، مرسی عزیزم تو خوبی ،؟ اره شکر خوبه ، با شوهرم خوبم، البته مثل قبل نیس نه اون نه من، ...

ممنون گلم خوبم. خب پس خداروشكر. سعي كن زوم نشي رو حركات مامانش و بي اهميت باشي خودش خوب ميشه. خوشحال شدم كه اومد خونتون. فقط به مامانت سفارش كن ديگه پيشش اسم كار و مغازه و اينجور چيزارو نياره، بگو من خودم سفارشاي لازمو ميكنم. باور كن منم روابطم ١٠٠ درصد عالي نيست ولي ميگذرونم و خيلي از حساسيتامو كم كردم با اينكه واقعا روح ادم اسيب ميبينه😣

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
ممنون گلم خوبم. خب پس خداروشكر. سعي كن زوم نشي رو حركات مامانش و بي اهميت باشي خودش خوب ميشه. خوشحال ...

خدارو شکر تایپیکم دیدارهارو هم تازه کرد😁😁😁😁

مرسی 💕💕💕💕💕

خواهش میکنم عزیزم ،ان شاالله دلت اروم بگیره و راه گذر کردن از مشکلاتتو پیدا کنی.  بقول کتی پری  

Life’s a pendulum, it’ll all come back around
 زندگی مثل یه آونگه که میره و برمیگرده 

It’s a pendulum, it all comes back, it all comes back
این یه آونگه..همیشه برمیگرده
(تو این آهنگ زندگی به زیبایی به یه آونگ تشبیه شده که بالا و پایین داره و اگر سختی به وجود اومد بدون که بعدش راحتی هم هست!ازاون آهنگای امید بخشه)

New life is beginning
خدا خيرت بده 😂😂

🙌🙌🙌

خواهش میکنم عزیزم ،ان شاالله دلت اروم بگیره و راه گذر کردن از مشکلاتتو پیدا کنی.  بقول کتی پری ...

ممنون عزیزم از راهکار و توصیه ها قشنگت..برام دعا کن..

شبت در ارامش و در پناه خدا😘😘😘

ممنون گلم خوبم. خب پس خداروشكر. سعي كن زوم نشي رو حركات مامانش و بي اهميت باشي خودش خوب ميشه. خوشحال ...

من رفتم مامانشو بغل کنم قیافشو کج کرد گفت ول کن من بدم حرفای من بده 😁😁

قهره مثلا ،اشتباه کرده قبولم نمیکنه

مونا ما اول زندگی فکر میکنیم همیشه باید همه چیز گل و بلبل باشه واسه همین ضربه میخوریم،من خیلی وابسه شوهرم بودم ،الان خیلی بیخیالم ،اصلا نه زنگ میزنم نه گلایه میکنم چرا اون زنگ نمیزنه.  یه جور عجیبی خنثی شدم ،انگار رفتم تو کما و میخوام تا موقع جور شدن کارش تو همین حالت بمونم 😵 میدونم ایراد بگیرم غر بزنم بعدتر خودم ضایع میشم چون شوهرمم خیلی تحت فشاره... 

New life is beginning
من رفتم مامانشو بغل کنم قیافشو کج کرد گفت ول کن من بدم حرفای من بده 😁😁 قهره مثلا ،اشتباه کرده ...

عههه مادرشوهرت گفت من بدم؟ اخيييي چه بي سياسته بنده خدا😂😂

اره خدايي من خودمو پرنسس ميدونستم اوايل و همه چيو عين فيلما تصور ميكردم و حسابي لووووس بودم😷 شوهرمم ١٠ سال ازم بزرگتره اين لوس بازيا حاليش نيست😂

شوهرم همه چيش واسه عروسي امادس ولي من هنوز بخاطر مشكل مالي كه واسه بابام پيش اومده جهيزيه ندارم و واقعا دارم دق ميكنم، كاش خدا به همه بنده هاش نگاه بندازه صدقه سريشون به منم نگاه كنه😔😔

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
عههه مادرشوهرت گفت من بدم؟ اخيييي چه بي سياسته بنده خدا😂😂 اره خدايي من خودمو پرنسس ميدونستم اوايل ...

ارههه من گفتم بغلم کن بذارم بری باخنده، گفتم بذار بوست کنم ،گفت ول کن جرا تظاهر 😕😳

البته روز قبلش خانواده من رفتن خونشون صحبت کردنا، یه سری حرفا رو بهشون زدن ،وگرنه من نمیرفتم اونجا 

ولش کن برام مهم نیست من که بااون نمیخوام زندگی کنم

منم لوس بودم، شوهرمم نازمو میکشید ولی دیگه انگار همه چیز بهش فشار اورد اخراش میگفت تو تابهت بگن بالا چشت ابرویه بهت برمیخوره

منم خودمو دارم عوض میکنم ، شوهر من لوس بازی دوس داشت امیدوارم دلش برا اون دوران تنگ شه 😁 ما یک سال تفاوت داریم

عزیزم... ان شاالله که حل میشه ، بالاخره جور میشه خداروشکر که از طرف شوهرت و ایندت خیالت اسوده ست،جهیزیه که چیزی نیست، جور میشه کم کم 

New life is beginning