2777
2789
عنوان

پانچ صورت

1578 بازدید | 9 پست

دخترا من ۸ روز پیش صورتم رو پانچ کردم و بعد پانچ روش co2کرد 

کسی تجربه اشو داره؟ 

برا من انگار جای جوشام بیشتر شده و عمقشونم کم بود زیاد شدن؟

و اینکه قرمزی صورتم خیلی زیاده چیکار کنم برا این قرمزیا؟

ببینین این صورتمه الان خیلی دلنگرانم تورو خدا کسایی ک تجربه اشو دارن بگن

منم مثل شما دوماه پیش پانچ کردم اما لیزر گفت سه ماه بعد پانچ  شکل پانچ صورت من برجسته تر از سطح پوستمه کلا مثل خال شده جالب نیست اما یه دونه پانچا خوب شده و هم سطح پوستمه  شما در چه حالی خوب شد پوستت ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل شما دوماه پیش پانچ کردم اما لیزر گفت سه ماه بعد پانچ شکل پانچ صورت من برجسته تر از سطح پوست ...

التهابشون کمتر شده اما تعداد فرورفتگیام بیشتر شده و بنظرم قبل از پانچ پوستم خیلی بهتر از الانه که دوماه از پانچم میگذره.حرومشون باشه میری خداملیون تو این گرونیا هزینه ی پوست میکنی ک بهتر بشه میزنن خرابترش میکنن.الان باید چندین جلسه لیزر کنم تا مثل قبل خودم بشه ک اونم نمیشه

التهابشون کمتر شده اما تعداد فرورفتگیام بیشتر شده و بنظرم قبل از پانچ پوستم خیلی بهتر از الانه که دو ...

سلام من کلا چهار تا دونه پانچ انحام دادم که اصلا فرو رفته نیست دکتر برجسته تر از سطح صورتم زد پانچا رو بهم گفت به مرور میره تو میشینه داخل پوست والان با گذشت چندین ماه راست میگفت و پانچا تقریبا همسطح پوستم شدن یکی از پانچا خیلی بزرگ بود چون اسکار آبله بود درشت بود شکلش زشت شده اما فرو رفتگی نداره فقط گردی جای پانچ و قرمزی لیزر روش مونده که باید لیزر اصلی رو که عنوز انجام ندادم روش انجام بدم در کل پانچ روش خوبیه چند مدل پانچ داریم من اسم روشمو نمیدونم چون مال من همشون بخیه خورد رو زخما بعد یک هفته کشیدم بخیه رو الان میخام یه فرو رفتکی دیگه رو هم که نزدیک چونمه پانچ کنم یه دونه پایین چششم هست بهش دست نمیزنم چون اسکارش تقریبا پهنه وزشت میشه اما رو چاله ی ریز پانچ خیلی جوابه 

سلام من کلا چهار تا دونه پانچ انحام دادم که اصلا فرو رفته نیست دکتر برجسته تر از سطح صورتم زد پانچا ...

سلام عزیزم شما پیش کدوم دکتر پانچ انجام دادین راضی کننده بوده براتون هزبنتون چقدر شد