2777
2789
عنوان

همسایه ی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 46 پست

خدا اولا از سازنده ش نگذره عاصی شدم به خدا چهار طبقه ایم فقط سومی مستاجره بقیه رعایت میکنیم واقعا از دو تا چهار جارو برقی و سرو صدا نداریم ده شب به بعد واقعا اذیت نمیکنیم ما که مالکیم نمیگیم یک مهمون بیاد خونمونداون که مستاجره بیشتر باید رعایت کنه هزار بار شوهرم بهشون گفته خانمم بارداره انقدر نکوبین به زمین صدای بد تولید میشه اصلا توجه نمیکنن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
فک کنم اونطوریه ک شما میگی چون ساعت ۲جالجایی زیاد منطقی نیست

آره والا هرچی فک میکنم اصلا نمیتونم درک کنم هرشب مبلمان جا به جاکنن اونم ساعت ۲😲😲😲😝😝😝چقدر خشنه رابطشون😆😆😆

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا صبح ی هشتدار کوچیک اما محترمانه بهشون بدین 

فردا صب دیره الان بهشون تیکه بنداز بگو تعارف نکنید جا بندازم براتون امشب اینجا بخوابید چون میخوایم بخوابیم والله ادم تو خونه خودشم راحت نباشه دیگه هیچی 

زندگی کن و بگذار زندگی کنن

به نظرم احترام هر کس دست خودشه نباید هزار بار تذکر داد به کسی بار اخر طرف دیگه با فحش و بد و بیراه میخواد بنشونتش سر جاش 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
آره والا هرچی فک میکنم اصلا نمیتونم درک کنم هرشب مبلمان جا به جاکنن اونم ساعت ۲😲😲😲😝😝😝چقدر خشنه ...

بچه کوچیک دارن حس میکنم تخت اونه هی تو اتاق جابجا میکنن

نمیدونم والا هرچی خدا هدایتشون کنه مارو ازار ندن

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍
آره والا هرچی فک میکنم اصلا نمیتونم درک کنم هرشب مبلمان جا به جاکنن اونم ساعت ۲😲😲😲😝😝😝چقدر خشنه ...

خدا نکشتت با شوهرم دعوام شده بود ناراحت بودم اومدم اینجا یادم رفت😂😂😂

والله کاش یه قانون میذاشتن واسه آزارو اذیت همسایه ها

من که کلی نفرین میکنم تو این بارداری خیلی اذیتم کردن

انگار شما داری از زبان من حرف میزنی  همسایه ی ما یک شب با بچه اش دنبال بازی و بدو بدو.....

وای بخدا من حامله ام با شرایط سخت گاهی همچین میترسم ک تا ی ساعت کل بدنم میلرزه چندبار خواستم برم چیزی بگم

ولی خیلی زن و شوهر دیوونه ان و بی ادبن نخواستم دهن ب دهنشون بزارم

وای بخدا من حامله ام با شرایط سخت گاهی همچین میترسم ک تا ی ساعت کل بدنم میلرزه چندبار خواستم برم چیز ...

اگر بی ادبن فکر میکنم خودتون چیزی نگید بهتره بدتر یه چیزی هم میگن ناراحتتون میکنن

خداوند جای حق نشسته .

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

همسایه ما دزد هستن و خرابکار از دستشون عاصی شدیم ولی دلم نمیاد زنگ بزنم صابخونه شون بگم قرارداد جدید نبندن یعنی کوچکترین چیزی از ما بیرون باشه میدزدند دیگه هر چیمون گم شه میریم دم خونه اینها اونام میارن بهمون میدن 

دوچرخه پسرمو دزدیدن زنگ زدیم پلیس گفت کار همسایه تونه اومدن پس گذاشتن زین دوچرخه شوهرمو دزدیدند گلهای که من برای قشنگی راهرو گذاشتم یه سری حدود ده تا مجسمه که رو پشت بوم گذاشته بودم خشک بشه را همشو دزدیدن و...

خیلی هم خرابکار هستند یه روز دیدم کالسکه دخترم وسط کوچه پرت شده...

من تحمل می کنم ولی خودم با خودم هرچی دلم بخواد بهشون میگم!!!!!  

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.