2777
2789
عنوان

همسایه ی ....

1076 بازدید | 46 پست

واقعا به اینا چی باید گفت الان وقت مهمون اومدنه اونم توی آپارتمان؟؟؟؟ساعت یک شب؟؟؟؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما باشین چه عکس العملی نشون میدین؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

خونه اپارتمانی همینه پایینی ماانگاروسط هال مانشسته حرف میزنه

بالاییم که تلویزیونش رونشه احتیاج نیس من روشن کنم باصدای همون همه اخباروفیلمارومیتونم دنبال کنم😕😕😕

وخدایی که بشدت کافیست

دوست خوبم شما بارداری و ناراحتی واسترس براتون خوب نیست اگر مدیر ساختمون دارید باهاش در میون بذارید مشکلتون رو انشالله که مشکلتون حل میشه ❤

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

تحمل میکنم

دگ نمیشه بخاطر ی مهمون ننمن غریبم بازی دراورد

همسابه ما ساعت ۲یادش میفته عهههه باید مبل و تخت جابجا کنم کفشم پارکته باصداش روانیمون میکنه

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍

هزار بار باهاشون بحث کردم گوششون بدهکار نیست بی فرهنگا واقعا اعصاب نمیذارن واسه آدم یه دختر داره بزرگه نامزد داره تن صداش و راه رفتنش باعث شده طبقه ی اولم شاکی باشه چه برسه به من بدبخت