2777
2789
عنوان

همسایه ی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم ی همسایه داریم طبقه بالاییمون شبا تازه یادشون میفته دنبال بازی کنن وای بخدا گاهی از ترس اینکه ف ...

انگار شما داری از زبان من حرف میزنی 

همسایه ی ما یک شب با بچه اش دنبال بازی و بدو بدو.....

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

والا همسایه ما تا تکون میخوریم میاد میگه صداتون میاد حالا به هرکی میگم خندش میگیره میگن از شماتاحالا صدا در نیومده ولی الان فهمیدم بچش مشکل داره با صدا عصبی میشه ی کم سروصدا بشه دیگه کسی نمیتونه ارومش کنه شانس منم اینجوریه دیگه 

تحمل میکنم دگ نمیشه بخاطر ی مهمون ننمن غریبم بازی دراورد همسابه ما ساعت ۲یادش میفته عهههه باید مبل ...

ساعت ۲شب که مبل و تخت خواب جاب جا نمیکنن که حتما رو تخت خواب ومبل ....انجام میدن😉😉😆😆😆😆

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤

مسئله یک بار دوبار نیست کار همیششونه فامیلاشون چند وقت پیش اومدن ساعت یک و نیم زن و شوهر فامیلشون چنات دعوایی کردن باهم زهره ترک شدم همه همسایه ها ریختیم جلو در خونشون

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

ساعت ۲یهو بالا سرش ی لامپ روشن میشه میگه عهههه من مبل و میز دارم میتونم رو زمین بکشمشون چه فکر خوبی

عوضی انگار داره دونه دونه موهامو میکنه با اون صدای گوشش خراش😡😡😒😒

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍

عزیزم مشکل از سازنده های ساختموناست که صدای سرفه هم میره خونه بغلی.واقعا نمیدونیم دیوارهاروباچی میسازن که انقدرنازکه

فقط خدا حال دلم را میداند...باردارنیستم تیکرزدم به امید روزی که واقعی بشه.هرکی دوست داشت واسم دعاکنه۴ساله منتظرم
 ساعت ۲شب که مبل و تخت خواب جاب جا نمیکنن که حتما رو تخت خواب ومبل ....انجام میدن😉😉😆😆😆😆

فک کنم اونطوریه ک شما میگی چون ساعت ۲جالجایی زیاد منطقی نیست

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍