2821
2789
عنوان

بارداری😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 47 پست
فک کردم طبیعیه اصن یک درصدم فکرشو نمیکردم تایپیکای قبلیم و بخونید من سقط مکرر بودم سر پسرم هر روز دا ...

اووووغ حالا میخوای چیکار کنی به شوهرت گفتی؟

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی خرداد شده باشه یعنی بعدش دوباره نمیشه؟

اره امکانش هست پریودی ب اجبااار،اون ماه چیزای خییییلی گرم خورده استرس زیادی داشته پریودشده بعدش نشده دیگ..تا برگردِ ب چرخه طبیعی حدود یکسال نیم زمان میبره بعضیام کمتر و یابیشتر تا دوسال نمیشن

اما بحث ایشون جداس همون خرداد ک شدع تخمک گذاری داشته ک بعدش باردار شده بایس دقت میکرد رو این موضوع

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

خوشبحالت میشه منم یکروزی این تاپیک رو بزنم واقعا برام دعا کن

اره گلم چرا نشه من کسیم ک چند سال سقط مکرر ‌نازایی و تجربه کرد و سر پسرم هر روز داروهای سنگین میگرفتم مطمئن باش میشی

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
جلوگیری باید می کردی.😥😥حالا هم غصه نخور انشالله که خیره.

خریت گلم چون احتمال بارداری رو نمیدادم بخاطر مشکلم

اره امکانش هست پریودی ب اجبااار،اون ماه چیزای خییییلی گرم خورده استرس زیادی داشته پریودشده بعدش نشده ...

اووفف حواسم جمع کنم پس برا بعد زایمانم 

ممنون گلم

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

اره گلم چرا نشه من کسیم ک چند سال سقط مکرر ‌نازایی و تجربه کرد و سر پسرم هر روز داروهای سنگین میگرفت ...

توروخدا میشه یکم بگی اروم بشم 

منم سه بار سقط داشتم آخری شون دوقلو بودن 

دقیقا الان همسن بچه ی تو بود

دکتر بهم گفت باردار بشی بازم سقط میشه دیکه موندم چیکار کنم

اره امکانش هست پریودی ب اجبااار،اون ماه چیزای خییییلی گرم خورده استرس زیادی داشته پریودشده بعدش نشده ...

اره ولی واقعا نمیکردم اتفاق بیفته

توروخدا میشه یکم بگی اروم بشم منم سه بار سقط داشتم آخری شون دوقلو بودن دقیقا الان همسن بچه ی تو بودد ...

ازمایش های لازم و دادی ژنتیک؟؟