2821
2789
عنوان

بارداری😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 47 پست
اووفف حواسم جمع کنم پس برا بعد زایمانم ممنون گلم

انشاالله بسلامتی گلم🌷

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره گلم چرا نشه من کسیم ک چند سال سقط مکرر ‌نازایی و تجربه کرد و سر پسرم هر روز داروهای سنگین میگرفت ...

پس الان ناشکری نکن میدونم پسرت کوچیک خسته ای واقعا سخته ولی راضی باش به رضای خدا 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
اره ولی واقعا نمیکردم اتفاق بیفته

منم ازاین استرسا انقد کشیدممممم تا یکسالو نیم ک دیگ سه ماهه راحت پریود میشم خیالم راحته

درکت میکنم اشکال نداره اونقدام ک میگن سخت نیست باهم بزرگ میشن😃

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

پس الان ناشکری نکن میدونم پسرت کوچیک خسته ای واقعا سخته ولی راضی باش به رضای خدا

راضیم ب رضاش ممنون عزیزم

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
اره دادم همه رو گفت توی خونه پروتئینSوC بالاستبچه هات سقط میشن

خب دارو داره باید امپول بگیری من هم امپول داشتم برای انعقاد‌خون هم‌داروهای خود ایمنی با اینک مشکلی نبود تو اون‌ازمایشا تهران هستی؟

منم ازاین استرسا انقد کشیدممممم تا یکسالو نیم ک دیگ سه ماهه راحت پریود میشم خیالم راحتهدرکت میکنم اش ...

ممنون عزیزم برام دعا کنید ک سالم‌باشه اگه آزمایشم مثبت بود🙏🏼

خب دارو داره باید امپول بگیری من هم امپول داشتم برای انعقاد‌خون هم‌داروهای خود ایمنی با اینک مشکلی ن ...

این تاریخ 11/12 که زدی زایمان کردی 

همون تاریخ زایمان منم بود 😭😭

ولی قبلش سقط شده بودن

نه مشهدم یعنی شما هم مشکل منو داشتی

من جهش ژنتیکی داشتم گلم ک‌باعثانعقاد خون میشد باید امپول میزدم

این تاریخ 11/12 که زدی زایمان کردی همون تاریخ زایمان منم بود 😭😭ولی قبلش سقط شده بودن

عزیزم دلم غصه نخور بخدا اگه تا الان‌تونستی بازم میتونی باردار بشی فقط باید تحت نظر ی دکتر خوب و‌متخصص سقط باشی

2823
2791
2779
2792