2777
2789

سلام عالیه

من میخوردم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کبودی ورم بعد عمل خیلی کممم داشتم،اونم بیست روز نشدە خوب شدم،نمیدونم واسە آناهیل بود یا چی

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

والا منک فک نکنم تاثیر داشته باشهژل لب زدمهم خیلی کبود شدم هم خیلی ورم داشتمبااینک نباید با اناهیل ...

چند نفر دیگ هم بهم گفتن زیاد برا کبودی اثر ندارع وقتی کبود بشه باید دوره خودشو بگذرونه

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

من کبودی ورم بعد عمل خیلی کممم داشتم،اونم بیست روز نشدە خوب شدم،نمیدونم واسە آناهیل بود یا چی

زیر چشمم ورم و کبود بودی ورم رفته ولی کبودی مونده خون مردگی هست رنگش بنفش اینقد هم پر رنگه هرکس ببینه فکر می‌کنه کتک خوردم .خدا کنه بره

زیر چشمم ورم و کبود بودی ورم رفته ولی کبودی مونده خون مردگی هست رنگش بنفش اینقد هم پر رنگه هرکس ببین ...

میرە.ولی این بنفشا یکم دیر میرن،نگرانش نباش اصلا

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

بنظرت بیشتر از دو هفته طول می‌کشه

نمیدونم بخدا

بە بدن بستگی دارە 

واسە دوستم حدود یە ماە طول کشید

نمیدونم بخدابە بدن بستگی دارە واسە دوستم حدود یە ماە طول کشید

برا من واسه جراحی بینی نیستا .بینی رو خیلی سال عمل کردم اومدم فیلر زیر چشم ترمیم کنه تا سوزن زد یهو کبود شد .دیگ قول دادم از این غلطا نکنم 

برا من واسه جراحی بینی نیستا .بینی رو خیلی سال عمل کردم اومدم فیلر زیر چشم ترمیم کنه تا سوزن زد یهو ...

فرقی نمیکنە همون کبودیە

آرە بخدا این دستکاریا پدرمونو درآوردع