2777
2789
ناصر محمدخانی هم که به سلامتی دوباره زن گرفت.

اون کیه که حاضر شده زن این بشه؟  

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
نه بابا چه راز و سری یه وکیل تازه کارم میدونه که شوهر ولی دم نیست یعنی نه میتونه قصاص بخواد نه میتون ...

چون عاشق ناصر محمدخانی بوده نمیگه همدستش کی بوده خب معلومه خوده ناصر همدستش بوده

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رنگ اتوسا نمیزنه که  کلی پول رنگ مو میدن اینا

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
همه بازیگرایی که نام بردی دماغاشون عملیه

جل الخالق 

باران کوثری مریلا زارعی لیلا حاتمی کجاشون عملیه؟؟؟؟؟

مهتاب کرامتی رو ننیدونم 

اما اون سه نفر هیچ عملی نکردن مخصوصا باران کوثری 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
جل الخالق  باران کوثری مریلا زارعی لیلا حاتمی کجاشون عملیه؟؟؟؟؟ مهتاب کرامتی رو ننیدونم  ...

عکس قبل عمل باران کوثری هست یه دماغ کوفته ای داشته همشون عمل کردن

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بازیگرایی ک عمل میکنن که قشنگ معلومه

فیلم های گذشته اشون رو ببینید 

مریلا زارعی تو فیلم های ده سال پیشش تا الان هیچ تغیری نکرده

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
بازیگرایی ک عمل میکنن که قشنگ معلومه فیلم های گذشته اشون رو ببینید  مریلا زارعی تو فیلم ...

زارعی را مطمئن نیستم

عکس قبل عمل باران کوثری هست یه دماغ کوفته ای داشته همشون عمل کردن

وااای

اینقدر با اعتماد حرف نزن جانم 

من یکی از دوستام از نزدیک باهاش در ارتباطههه چون تئاتر میخونده 

اصلا عمل نکرده 

قیافش مث خیلی اززنای دیگس زیادخوشگل وخوش هیکل نیست چرااینقدرجذبش شدین حالا

دقیقا عکس قبل عملشو سرچ کن 

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
نه من موهام لخت وخوش حالته ولی خیییییلی ضعیفه....یه دکلره ۳سال پیش کردم هنوزکه هنوزه بخدادارم تاوان ...

منم موهام لخته. خرداد دکلره کردم. موهام تا کمرم بود. یه ماه پیش یهو همش ریخت.   5 سانت شد پشت سرم. الان تا سر شونه مجبور شدم کوتاه کنم.   تا عمر دارم دیگه هم دکلره نمی کنم.  

بعدشم کدوم احمقی دماغ باران کوثری رو عمل کرده 

ک هنوزم دماغش بزرگه 

خانوما تا ی چیزی رو اطمینان ندارید نگید خب