2777
2789
بچه هاخدایی بیس صورتش ازاول غیرازدماغش همین بوده.....من که چهره ش برام دلنشین نیس ودوس ندارم  و ...

چهر هاش خوبه فقط بازی بلد نیست

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم کلا رنگ نمیکنم 

با تغییر زیبایی خدا مخالفم :) البته شوخیه ولی کلا به نظرم جز ضرر و زیان هیچی برا مو نداره 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
من خودم کلا رنگ نمیکنم  با تغییر زیبایی خدا مخالفم :) البته شوخیه ولی کلا به نظرم جز ضرر و زیا ...

برای تنوع بد نیست خوبه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
یوتیوب فیلتره خودت یه مختصر توضیحی بده

عزیزم توضیحی نیست !کلا ناصر محمد خانی میره خونه زندگیشو نشون میده و وسایل زن اولشو و اینکه شهلا چجوری زنشو کشته!فیلمای شخصیشون هم هست.جالب اینجاست که همه میگن شهلا همدست داشته و امکان نداشته یه زن زورش برسه یه زن دیگه رو اونجوری بکشه ولی به خاطر عشق ناصر و به امید اینکه رضایت میده تا لحظه اخر سکوت میکنه

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
چهر هاش خوبه فقط بازی بلد نیست

نه آخه خیلیامیگن زشته درصورتیکه طفلی زشت نیس واقعاولی موردپسنداکثرانیست😆

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

شیلا خدادمیگفت نیوشادماغشو پیش شوهرمن عمل کرده فقط هیچ دخالتی توازدواجمون نداشته خودش میگفت من تویه کلیپی دیدم که داشت با رضارشیدپورمصاحبه میکرد

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
برای تنوع بد نیست خوبه

اره ولی خوب وقتی داغون میشه :) یک جا دو سال پیش پرسیدم برای لولایت گفت ۳ تومن در میاد حداقل :)  خوب چه کاریه :) پولش گزاشتم طلا گرفتم :) 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
عزیزم توضیحی نیست !کلا ناصر محمد خانی میره خونه زندگیشو نشون میده و وسایل زن اولشو و اینکه شهلا چجور ...

شهلا تا آخرین لحظه مرگش سکوت میکنه و رازی که تو سینه اش بوده برملا نمیکنه ای کاش همه چیز رو میگفت

وااای نمیدونم کی به این میگه بازیگر 

اصلا بلد نیس حرف بزنه

فقط رو صورتش کار میکنه اتفاقا هیکلش خیلی نافرمه 

وااااااای اگه یه میمون رو هم اینهمه عمل کنی و رنگ و لعاب بهش بزنی قشنگتر میشه

بازیگر فقط مریلا زارعی مهتاب کرامتی لیلا حاتمی 

وباران کوثری

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
شهلا تا آخرین لحظه مرگش سکوت میکنه و رازی که تو سینه اش بوده برملا نمیکنه ای کاش همه سر رو میگفت

نه بابا چه راز و سری یه وکیل تازه کارم میدونه که شوهر ولی دم نیست یعنی نه میتونه قصاص بخواد نه میتونه گذشت کنه پس این شهلا خانوم دلیل نداشته به امید بخشش آق ناصر بمونه و جرم رو گردن بگیره

وااای نمیدونم کی به این میگه بازیگر  اصلا بلد نیس حرف بزنه فقط رو صورتش کار میکنه اتفاقا ه ...

همه بازیگرایی که نام بردی دماغاشون عملیه