2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وااای نمیدونم کی به این میگه بازیگر  اصلا بلد نیس حرف بزنه فقط رو صورتش کار میکنه اتفاقا ه ...

فقط لیلا رو قبول دارم بقیه به گرد پای لیلا نمیرسن

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
بیخیال بچه ها  حیف وقتتون که صرف دماغ باران کوثری بشه

اره واقعا 

اما خب دوستان اشتباه میکنن چون اگه دقت کتید حای بخیه روی ابروش رو هم نمیره ترمیم کنه چه برسه ب عمل بینی

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
آنجلینام خوشگل نیست ازاین تیپ قیافه هاکلا ندوس😐

خوشگل که هست ولی از جهت بازیگری مثال زدم

یعنی این نیوشا خانوم و امثالهم الان دقیقا عروسکن بازیگرن مدلن چی ن

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم

نصف ابروهاشو تیغ زده توی اسمون والا از یه بازیگر دیگه این حرکات بعیده

یه نگاه به بازیگرای اروپایی یا همین لیلا و ابرو هاشون بندازین

همین یک قلم رو فقط چک کنین میزان حرفه ای بودن طرف دستتون میاد

من برم که حتی تحمل تاپیکی که این عروسک موضوعشه ندارم!

شبتون بخیر دوستان

خانوما خواهر من ارایشگره میگه این کسایی که همیشه دکلره دارن مثل نيوشا و نداي منو و تو تا ریشه ی موهاشون دربیاد سریع دکلره میکنن دیگه کل مو رو که همیشه دکلره نمیکنن. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
عزیزم توضیحی نیست !کلا ناصر محمد خانی میره خونه زندگیشو نشون میده و وسایل زن اولشو و اینکه شهلا چجور ...

زن کیو کشته چرا و چطوری

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
اره خانم قشنگیه

من عاشق تیپ و ارایش لایتشم

باعث افتخاره ایرانه 

چنتا زبانم مسلطه از جمله فرانسه داور جشنواره های سینمایی هم هس ولی نمیدونم چرا قدرشو نمیدونن

خانوما خواهر من ارایشگره میگه این کسایی که همیشه دکلره دارن مثل نيوشا و نداي منو و تو تا ریشه ی موها ...

دقیقا منم موهام سه ساله که دکلره اس هر دو ماه ببار ریشه گیری میکنم فقط ریشه ها رو مواد میزنن بعدش هم یه رنگساژ رو کل مو میزنن که یکدست بشه چون بهم رنگ تیره اصلا نمیاد 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤