2777
2789
چرا ب شما برخورده؟ منظور من اینه ک سرمون ب کار خودمون باشه چرا باید الکی بشینیم راجع ب قیافه و ارایش ...

👍👍👍

عزیزم خیلیا حس... اجازه نمیده نظرات منفی ندن.اصلا نمیدونم چرا مد شده عکس بقیرو بزاریم و نظر بخوایم.بنظرم هر کس علاقه به زدن تایپیک عکس داره عکس خودشو بزاره ونظر بخواد خیلی بهتره.

پول ک داره 😐 کاملا مشخصه خانم هدفش چیه احتمالا ی اشنایی از قبل با همدیگه داشتن 😉 و اینکه خ ...

یه مدت پیش عکسش تو اینستا پخش شده بود که توی پارک کار میکنه.

یعنی دروغ بوده؟؟؟

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید اون عکسا مربوط بشه به بازی تو یکی از فیلماش.

ناصر محمد خانی رو میگم عزیزم

فکر کنم با نیوشا قاطی شد

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
محمدخانی بیچاره زندگیش داغون شد....فک نمیکنم دل و دماغ همچین کاری رو داشته باشه.

محمدخانی بیچاره ست

یعنی دلت به حالش میسوزه واقعااااا😳😨😨😨

شیلا خدادمیگفت نیوشادماغشو پیش شوهرمن عمل کرده فقط هیچ دخالتی توازدواجمون نداشته خودش میگفت من تویه ...

بله همین طوره. نیوشا به شیلا دکترشو معرفی کرده که بره بینیشو عمل کنه بعد که برای عمل رفته با هم آشنا شدن و ازدواج کردن

محمدخانی بیچاره ست یعنی دلت به حالش میسوزه واقعااااا😳😨😨😨

آره خیییلی....نه اینکه پرسپولیسیم به خاطر اینکه خودش نمی خواست زندگییش اونجوری بشه ..شاید دلیلش بی تجربگیش بود