2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم توضیحی نیست !کلا ناصر محمد خانی میره خونه زندگیشو نشون میده و وسایل زن اولشو و اینکه شهلا چجور ...

خشم و هیاهو رو از روی زندگی محمدخانی ساختن

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
نه بابا چه راز و سری یه وکیل تازه کارم میدونه که شوهر ولی دم نیست یعنی نه میتونه قصاص بخواد نه میتون ...

اگه بچه داشته باشه و بچه به سن قانونی نرسیده باشه شوهر به عنوان کفیل بچه میتونه ببخشه یا حکم قصاص بخواد

البته نمیدونم بچه داشته یا نه

24 شهریور.بهترین روز زندگیم.خدایا ممنونم
خشم و هیاهو رو از روی زندگی محمدخانی ساختن

زن سومش سپیده خانم انگار شوهر قحطی بوده

والا خیلی دل و جیگر داشته شده زن ی ادم خیانتکار شده 

تازه خیلی جوون تر و خوشتیپ تر از ناصر😐

نمیترسه به سرگذشت لاله و شهلا دچار بشه ؟؟؟؟؟!😟

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
اشکالی داره ؟ نخوردش که یه سوال در مورد رنگ موهاش پرسید 

چرا ب شما برخورده؟ منظور من اینه ک سرمون ب کار خودمون باشه چرا باید الکی بشینیم راجع ب قیافه و ارایش و رنگ‌موی دیگران حرف بزنیم؟ چرا باید بشینیم و راجع ب زندگی دیگران نظر بدیم. اینا مسائلی هستن ک کاملا خصوصیه و ب دیگران مربوط نمیشه. خیلیا مثل ایشون هستن فقط چون اینا معروفن ب چشم میان همین

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
زن سومش سپیده خانم انگار شوهر قحطی بوده والا خیلی دل و جیگر داشته شده زن ی ادم خیانتکار شده  ...

خیلی برای منم عجیبه

قیافه هم نداره اخه

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
خیلی برای منم عجیبه قیافه هم نداره اخه

پول ک داره 😐

کاملا مشخصه خانم هدفش چیه

احتمالا ی اشنایی از قبل با همدیگه داشتن 😉

و اینکه خانمه پول واسش حرف اول رو میزنه 

یعنی جز پول چیز دیگه ای رو نمیبینه!

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...