2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا ازین بازیگرایی که یه من میمالن خوشم نمیاد مثل این خانوم و سحر قریشی هنرمند باید با هنرش آدمو جذب کنه من عاشق پریناز ایزدیارم و همچنین شکیراااا 😘

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
ناصر محمدخانی هم که به سلامتی دوباره زن گرفت.

کی هست اصلا؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
هر عکسی ازش هست موهاش رنگ و دکلره است موهاش نمیسوزه ؟؟؟؟؟؟

عزيزم نيوشا ضيغمى خودش كلينيك پوست و مو داره 

دكتر كلينكش يكى از بهترين دكتراى تهرانه 

كلينكشم تا اونجايى كه من ميدونم تو تجريشِ

هركى امضامو ديد لطفا براى سلامتى مامانم صلوات بفرسته🙏 يه دنيا ممنون😘
کی هست اصلا؟؟؟

همون فوتبالیست جنجالی که زن صیغه ایش تو میدون کتابی زد زنشو به طرز فجیع کشت و ده سال دادگاه زن صیغه ایش طول کشید و اخرم اعدام شد چند سال پیشا هم یکی دیگه رو صیغه کرد و بی ابرویی به بار اورد الان دوباره زن گرفته.

حدود شصت سالشه.

عَی بابا !!!! عجب قحطیه موضوعی شده !!!!پناه برخدا ،،، یکی میاد یه عکس بی ربط میذاره و بقیه میان میگن موهاش میسوزه یا نمیسوزه و یه عده هم میان و میگن چون پول داره نمیسوزه و....باعث تاسفه بخدا ،،، نمیشه یه کاری کنید که یه چیزی از همدیگه یاد بگیریم ؟؟!!! یه حرفی یه تجربه ای یه نتیجه ای !!!!!!!!!!!!!!!

عَی بابا !!!! عجب قحطیه موضوعی شده !!!!پناه برخدا ،،، یکی میاد یه عکس بی ربط میذاره و بقیه میان میگن موهاش میسوزه یا نمیسوزه و یه عده هم میان و میگن چون پول داره نمیسوزه و....باعث تاسفه بخدا ،،، نمیشه یه کاری کنید که یه چیزی از همدیگه یاد بگیریم ؟؟!!! یه حرفی یه تجربه ای یه نتیجه ای !!!!!!!!!!!!!!!

عَی بابا !!!! عجب قحطیه موضوعی شده !!!!پناه برخدا ،،، یکی میاد یه عکس بی ربط میذاره و بقیه میان میگن ...

آخ گفتییی

بعد جالبیش اینه که هروقت یکی یه عکس از یه آدم معروف میزاره یه تعداد زیاااادی میان میگن از اون شخص خوششون نمیاد