2777
2789
همون فوتبالیست جنجالی که زن صیغه ایش تو میدون کتابی زد زنشو به طرز فجیع کشت و ده سال دادگاه زن صیغه ...

واقعا😑😑😑😑😑

من اصلا نمیشناختمش...

چه انگیزه ایم داره😀😀😀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

رنگ موهای من خدادای اینطوریه چن بار خواستم رنگ کنم همسرم مخالفت کرد دوست داشتم تغییر کنم ولی بعدش کلی ازش تشکر کردم که جلوی حماقت منو گرفت آخه موی رنگ شده هیچ وقت مثل مثل اولش نشده

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
رنگ موهای من خدادای اینطوریه چن بار خواستم رنگ کنم همسرم مخالفت کرد دوست داشتم تغییر کنم ولی بعدش کل ...

اره هیچ موقع اینکارو نکن و خداروشکر کن بخاطر رنگ موهات الان کلی خرج میکنن و چقدر به موهاشون اسیب میزنن تا اینطور بشه

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

واقعیت اینه که این خانوم خوشگله، خیلی ام خوشگله. تحسین برانگیزه. یه هنرپیشه موفق و مشهورم هست.... اگه شماها ازش عکس دیدین منم عکس مکه اش رو دیدم با لباس احرام... من واقعععععععاااااااا نمی فهمم علت این نقدها به یه آدم چیه؟ آخه شاید بیچاره بیاد اینجا رو بخونه ناراحت نمی شه؟؟؟؟؟  وااااااااااااااااااااااااااااااااااای