angel82 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23295 عنوان بهترین خبری که الان میتونن بهم بدن 88 بازدید | 5 پست کنسل شدن کلاس عصرمهبخداااااا از خوشحالی ذوق مرگ میشم🥲😂هیچی تمرین نکردمتازه نشستم پای کارسختهههه. من چطور تا عصر اینو در بیارم اخه😫چی میشد استادم پیام میداد میگفت کنسله🥲🥲🥲هعییییی آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊 1403/09/07 | 11:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7839 خودت نمیتونی کنسل کنی نه؟البته باید قبل تر میگفتی فکر کنم میشد یکاری کردبهرحال تمرین کن میتونیییییی مطمئنممنم تمرین دارم عصر😵💫 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
angel82 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23295 خودت نمیتونی کنسل کنی نه؟البته باید قبل تر میگفتی فکر کنم میشد یکاری کردبهرحال تمرین کن میتونیییییی ... نه هیچ جوره امکان کنسل نیستکلم رو میبره🥲😂 آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7839 نه هیچ جوره امکان کنسل نیستکلم رو میبره🥲😂 😂😂😂دیگه فقط همین یبارهعیبی نداره بعضی اوقات اینجوری میشه که حوصله نداریسخت نگیر بیخیال😄😂جلسه بعد آماده تر میریییی من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
angel82 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23295 😂😂😂دیگه فقط همین یبارهعیبی نداره بعضی اوقات اینجوری میشه که حوصله نداریسخت نگیر بیخیال😄😂جلسه بع ... نه سابقم خرابه😂😂🥲تو بهار خیلی غیبت داشتمالان دیگه جرئت نرفتن ندارم آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7839 نه سابقم خرابه😂😂🥲تو بهار خیلی غیبت داشتمالان دیگه جرئت نرفتن ندارم 😂برو نه که نری بگو تمرین نکردی یا کیفیت نداشته تمرینات من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش