2777
2789

من بچه طلاقم

حدود ۲ ماهه با ی پسری در ارتباطم برای شناخت و قصدمون بازی کردن نیس...ممکنه ازدواج بشه...

بعد دیروز بهش گفتم بچه طلاقم البته ی سوالی پرسید ک مجبور شدم بگم...

حالا از دیروز تالا فکرش درگیره و میگه چرا زودتر نکفتی🤨یا میگه علت اصلی طلاق مامان بابات چی بوده؟شاید بهت نمیگن🤨

امشب هم حرف زدیم گفت فکرم درگیره موضوع طلاقع...

نمیدونم انگار کنار نمیاد و ی دید منفی داره...

حس میکنم فک میکنه پدر و مادرم بخاطر خیانت حدا شدن🫠درحالی ک فقط با هم مشکل داشتن...

از وقتی اینو بهش گغتم قشششششنگ فکرش درگیره و میدونم داره سبک سنگین میکنه ک ادامه بده یا نه🥲 

ساده نباش اون میخواد بزنه سرمال

وگرنه توی این دوره زمونه در هر خانواده ای معمولا یکی دوتا طلاق هست 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دیدی کنار نمیاد بذارش کنار 

اونی که دید خودش اینه دید خانوادش بدتره...

عمرتو الکی تلف نکن حواست باشه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

هم اتاقی و همکلاسی دانشگاه من ، رشته خیلی خوب ، بیچاره ، اسمش مهدیه بود . شش سال با پسری بود ، مادر پدرش جدا شدند ، تحقیرش کرد دختره رو ، خانواده و خودش گفتن نمی‌خواهیمت ، دختره تو اتاق خودمون تو دانشگاه قرص بر.. نج خورد بردیم بیمارستان دو ساعت بعد مرد 

ولی تو خیررررررر چی شد بگو به تخممممم مرغ... به درک ...خوش گلدین

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

دختره خواهرزادمو میخواست پدرش گفت ما دختر به فرزند طلاق نمیدیم انشالا یه جایی دلش جوری بشکنه که هیچ وقت التیام پیدا نکنه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

بنظرم پسره اونیدر نمیخوادت

ببین اگ حساسه بعدا برات سخت میشه

قبل اینکه اون چیزی بگه تو خیلی جدی تمومش کن

اگه بخوادت هر جور شده برمیگرده بهت

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers
نه انقدر تاثیر نداره ولی یکم دیر گفتید بهش حق داشته بدونه شاید داره پیش خودش میگه دیگه چه چیزایی و م ...

اخه چیزی بینمون نیس

بعدم بحثمون راحب خانواده نبوده..‌

راجب دانشگاه و سربازی و روزمره بوده

منو همسرم هردو بچه طلاقیم

به نظر من همه ما آدما آسیب های بد زیادی دیدیم یکی مثل خانواده ما ادامه نداده و خانواده با معضلات جدید تری روبه رو شده

بعضی خانواده ها هم طلاق نگرفتن ولی همش جنگ تحقیر بینشونه

خانواده سالم از نظر من کمه شایدم اشتباه میکنم و اطرافیان من اوضاعشون خرابه

عزیزم فرزند طلاق بودن دست خود آدم نیست منم کلی دارم با خودم حساب میکنم اگه یه پسر طلاق بیاد خواستگاری چی بگم الان به این نتیجه رسیدم هیچی 🤌 میگم مشکل چی بوده اگه مثلا بیماریه میریم آزمایش اگه خیانته نظر خود پسرو میپرسم طرف کیو میگیره اگه توافقیه که هیچی مبارکه. ببینم طرفو احتمالا بهش حق میدم و دارم سعی میکنم مثل بقیه نباشم و ببینم خودش چن چنده