2777
2789

یادتونه یه جا پیمان معادی رفت بلیت تئاتر رو پس بگیره دختری که پشت باجه بود نگاه های معنی دار بهش میکرد؟

یا اون بچه که با پسرش تو مهد بازی میکرد سر کارش گذاشت که انگار مثلا مامانش نیومده دنبالش و نگاه های شیطنت امیزی بهش میکرد

وقتی رفت تراپی به دکتر گفت اون نگاها از یادم نمیره اذیتم میکنه و مدام میاد جلو چشمم.

بچه ها منم شدیدا این مشکل رو دارم 

نگاه ادم هایی که هیچ اهمیتی تو زندگیم ندارن ازارم میده و مدتها طول میکشه فراموش کنم

اخرین پریروز بود

با یکی از همسایه هامون یه بحث و سوتفاهمی پیش اومد کم کدورت شد بینمون.بعد از دو ماه دیدمش تو پارکینگ بهش سلام کردم لبش رو فرم خاصی کج کرد و از روی اجبار سر تکون داد.

اصلا چهره و طرز نگاهش از ذهنم نمیره بیرون!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بدم میاد و چند روزی درگیرش میشمبه نظرت چه باید کرد؟

واقعا نمیدونم

میدونی اون طرف هیچ جایگاهی تو زندگیم نداره حالا رفت تا کی دوباره ببینمش ولی چرا باید هی بیاد جلو چشمم

منم اینطوری هستم نگاه و حرکات بیشتر از حرف ها تو ذهنم میمونه اما راهش اینه مدام بهش فکر نکنی تو ذهنت ...

اره فکر کنم فقط مشغله راه حلش باشه

میدونی بیشتر دنبال ریشه یابیش هستم که چرا اینطوری میشه

یا چرا انقد ادم های بی اهمیت تو ذهنم بزرگ میشن

من وفتی این فیلم و دیدم دقیقا گفتم این نسخه بزرگسالی منه....

من تاقبل دیدن این فیلم نمیدونستم که این موضوع یجور مشکل هست

بعد دیدم‌ راست میگه این چقد منم

عین حرفی که زدی

واقعا نمیدونممیدونی اون طرف هیچ جایگاهی تو زندگیم نداره حالا رفت تا کی دوباره ببینمش ولی چرا باید هی ...

درک میکنم منم چند وقت پیش تو خیابون از ی پسر بچه که شاید ۱۰ سال از خودم کوچیکتر بود فحش خوردم.بی دلیل فحش داد ولی من لال شدم جواب ندادم. بعدش کلی گریه کردم و حالم خراب شد.الانم یادش میفتم قلبم مچاله میشه