2777
2789

اگه میدونید بگین..

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

پناهندگی ک مفتش گرونه 

فکر این باش تحصیلیی کاریی چیزی بری

پناهنده بشی ک نه جا داری ن میتونی کار کنی کلا رو هوایی

بدتر از کسایی که از افغانستان میان ایران

وضعیتت از اونا بدتره

علتشم اینه افراد خیلییی زیادی رفتن و گیر کردن یا برگشتن

قدیم رو الگو قرار ندید یسری سر تایمش راحتتت رفتن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پناهندگی ک مفتش گرونه فکر این باش تحصیلیی کاریی چیزی بریپناهنده بشی ک نه جا داری ن میتونی کار کنی کل ...

آخه کجا برم چجوری برم

خیلی دوسدارم مهاجرت کنم حالا هرجایی ک باشه

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه کجا برم چجوری برمخیلی دوسدارم مهاجرت کنم حالا هرجایی ک باشه

چند سالته؟

دانشجو هستی؟؟

لیسانس بگیر همراه باهاش زبان بخون مدرک زبان رو بگیری

دنبال اپلای باش

بورسیه بگیری بری

حالا یا ایتالیا یا جاهای دیگ

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چند سالته؟دانشجو هستی؟؟لیسانس بگیر همراه باهاش زبان بخون مدرک زبان رو بگیریدنبال اپلای باشبورسیه بگی ...

۲۰ سالمه

نه دانشجو نیستم فعلا دارم زبان میخونم اگه شد مدرکشو بگیرم