حاناkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 2023 عنوان ترشی گل کلم 444 بازدید | 16 پست تو ترشی میخوام خیار و هویج و لبو وگل کلم بریزم خوبه همینا؟با سبزی ترشی و سیر و ایناگل کلم کیلو چند؟یدونه گل کلم بزرگ بخرم با این چیزایی ک گفتم چقد ترشی میده بهم؟ منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی منمحتاج دعای توام 1403/09/06 | 18:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنها۰۹۳۶ عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 7709 کرفس ام خوبه فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 لینک گروه
sarakhomei عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 718 میشه بعد اماده شدنش به منم بدی ؟ نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20947 من خیار هویج.کرفس.بادمجون.گل کلم.و کلم قرمز میریزم گل کلم گیلویی ۳۵یدونه گل کلم بزرگ و اینایی ک گفتی مخلوط کنی راحت ی دبه ۵کیلویی درمیاد امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
حاناkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 2023 میشه بعد اماده شدنش به منم بدی ؟ چشششمممم کاش میشد واقعا منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی منمحتاج دعای توام
baran6558 عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 11950 خیار نریز خوب نیست من گل کلم هویج و بادمجون و لبو و سیر و فلفل و کرفس و نمک و شکر و سرکه میریزم خیلی عالیه
sarakhomei عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 718 چشششمممم کاش میشد واقعا 😍😍 نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
حاناkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 2023 من خیار هویج.کرفس.بادمجون.گل کلم.و کلم قرمز میریزم گل کلم گیلویی ۳۵یدونه گل کلم بزرگ و اینایی ک گفتی ... مرسی از راهنماییت کدوم شهرید شمامن اردبیلم منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی منمحتاج دعای توام
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20947 مرسی از راهنماییت کدوم شهرید شمامن اردبیلم نوش جانتهران امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
حاناkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 2023 خیار نریز خوب نیست من گل کلم هویج و بادمجون و لبو و سیر و فلفل و کرفس و نمک و شکر و سرکه میریزم خیلی ... اره اره خوبشد گفتی سیر و فلفل یادم نبودن منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی منمحتاج دعای توام
حاناkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 2023 نوش جانتهران تهران ۳۵ باشه اینجا ۵۰ اینا میشه شاید منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی منمحتاج دعای توام
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20947 اره اره خوبشد گفتی سیر و فلفل یادم نبودن اوه راست میگه سیر و فلفل یادمون رفت خخخخخ امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20947 تهران ۳۵ باشه اینجا ۵۰ اینا میشه شاید من دیروز پرسیدم ۳۵گفت ولی چون باردارم نتونستم وسایل بخرم درست کنم ماه اخرم عشار میاد بهم.درست کردی عوض منم ی کاسه پر بخور خخخخخ. امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
حاناkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 2023 من دیروز پرسیدم ۳۵گفت ولی چون باردارم نتونستم وسایل بخرم درست کنم ماه اخرم عشار میاد بهم.درست کردی ع ... عاخی ایشالا ب سلامتی فارق بشیبرای منم دعا کن این ماه باردار بشم منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی منمحتاج دعای توام