2777
2789
عنوان

خیانت🥺

145 بازدید | 9 پست

خانما من توی گوشی شوهرم دیدم که قیمت و اینا پرسیده بود از اون زنای خراب تا ۱۰روز نه آب خوردم نه غذا بس که داغون شدم باردارم هستم شوهرم گفت کار من نبوده کار رفیقم بوده دستشو رو قرآن گذاشت منم چیزی نگفتم سکوت کردم چون نمیتونم با وجود بچه جدا بشم طوری رفتار کردم انگار حرفاشو باور کردم حالا دیشب دیدم یه گوشه نشسته گوشیشو طوری گرفته که معلوم نشه چی میبینه

منم یهو گوشیشو گرفتم دیدم یه عکس زشت هست زیرش نوشته ببین خاله چی میکنه تو تلگرام بود منم از دیشب قهرم باهاش مهمانم داریم جایی که از دلم بیرون کنه همش باهام جلو مهمانا بد رفتاری میکنه و توهین میکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دست پیش گرفته پس نیفته😶‍🌫️

چیکار کنم ب نظرت؟🥲

بخدا خیلی ازش سرترم هرکی میبینه تعجب میکنه میگه حیف تو خیلیم ازش کوچیک ترک خواستگارم تا دلت بخواد داشتم تا الانم پسر عمه خودش و پسر خاله خودم عاشقم هستن اما شوهر بیشعورم تا تونست منو زجر داد من از اولم نمیخواستمش منو بزور تو ۱۲سالگی به این دادن🥺

چیکار کنم ب نظرت؟🥲بخدا خیلی ازش سرترم هرکی میبینه تعجب میکنه میگه حیف تو خیلیم ازش کوچیک ترک خواستگ ...

قاطع رفتار باهاش و گرنه مثل من با بچه کوچیک نمتونی هیچکاری بکنی

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

چیکار کنم ب نظرت؟🥲بخدا خیلی ازش سرترم هرکی میبینه تعجب میکنه میگه حیف تو خیلیم ازش کوچیک ترک خواستگ ...

میفهمم خودم ۱۵ ازدواج کردم اوایل که میدیدم توجیه می‌کرد قبول می‌کرد لاس میزد اینستا انقد اعصابم بهم می‌ریخت دیگه گوشیشو چک نمیکردم هر دفعه چک کردم دعوا شد جوری که گوشیشو نمیاورد خونه اصلا فک کن سه سال نیاورد منم حوصله نداشتم خودمو زدم خریت بعد تا خیانت جنسی🥲تاپیکم هس دیگه رد دادم هیچی از خونه که نرفتم اونو از خونه بیرون کردم حتی به وسایل خونه دست میزد چندشم می‌شد آخرش سیم کارت عوض کرد سیم کارت قبلی هم کلا سوزوند الان حرکت خاصی انجام نمیده ولی شدیدا حالم بدهههه 

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤