خانما من توی گوشی شوهرم دیدم که قیمت و اینا پرسیده بود از اون زنای خراب تا ۱۰روز نه آب خوردم نه غذا بس که داغون شدم باردارم هستم شوهرم گفت کار من نبوده کار رفیقم بوده دستشو رو قرآن گذاشت منم چیزی نگفتم سکوت کردم چون نمیتونم با وجود بچه جدا بشم طوری رفتار کردم انگار حرفاشو باور کردم حالا دیشب دیدم یه گوشه نشسته گوشیشو طوری گرفته که معلوم نشه چی میبینه
منم یهو گوشیشو گرفتم دیدم یه عکس زشت هست زیرش نوشته ببین خاله چی میکنه تو تلگرام بود منم از دیشب قهرم باهاش مهمانم داریم جایی که از دلم بیرون کنه همش باهام جلو مهمانا بد رفتاری میکنه و توهین میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا خیلی ازش سرترم هرکی میبینه تعجب میکنه میگه حیف تو خیلیم ازش کوچیک ترک خواستگارم تا دلت بخواد داشتم تا الانم پسر عمه خودش و پسر خاله خودم عاشقم هستن اما شوهر بیشعورم تا تونست منو زجر داد من از اولم نمیخواستمش منو بزور تو ۱۲سالگی به این دادن🥺
چیکار کنم ب نظرت؟🥲بخدا خیلی ازش سرترم هرکی میبینه تعجب میکنه میگه حیف تو خیلیم ازش کوچیک ترک خواستگ ...
میفهمم خودم ۱۵ ازدواج کردم اوایل که میدیدم توجیه میکرد قبول میکرد لاس میزد اینستا انقد اعصابم بهم میریخت دیگه گوشیشو چک نمیکردم هر دفعه چک کردم دعوا شد جوری که گوشیشو نمیاورد خونه اصلا فک کن سه سال نیاورد منم حوصله نداشتم خودمو زدم خریت بعد تا خیانت جنسی🥲تاپیکم هس دیگه رد دادم هیچی از خونه که نرفتم اونو از خونه بیرون کردم حتی به وسایل خونه دست میزد چندشم میشد آخرش سیم کارت عوض کرد سیم کارت قبلی هم کلا سوزوند الان حرکت خاصی انجام نمیده ولی شدیدا حالم بدهههه