2777
2789
عنوان

میخوام خجالت نکشم و تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 16165 بازدید | 734 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد اينكه قدش برات مهم نيست  توصيه ام اينه انقدر به رفت و امدتون ادامه بدي تا به يقين ب ...

منظورم اینه ترجیح میدادم قدش بلند بود این حقیقته و اگه بگم کوتاه دوس دارم دروغه ولی حالا ک نیس باز هم دوسش دارم چون هیچ بدی ازش ندیدم 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

خوب مسلمه كه دوست داريم همسرمون همه چيزهايي كه به عنوان امتياز محسوب ميشه رو داشته باشه از جمله قدبلند كه به هر حال به عنوان يه معيار جذابيت ظاهريه 

ولي واقعيت اينه همه چيز با هم در يك فرد جمع نميشه 

و بالاخره موردي هست كه بشه گفت كاش جور ديگه اي بود 

مهم اينه اين مورد چقدر تو خوشبختي ادم تاثير ميذاره 

قد واقعا تاثيري تو خوشبختي ادمها نداره به شرطي كه براي خودشون خيلي مهم نباشه 

هيچكس به جز خودتون نميتونه ميزان اهميت اين مساله رو براي شخص شما تعيين كنه 

چرا نمي تونيد ارتباط بگيريد؟ مگه بنده خداها إنسان نيستن؟ مگه خودشون انتخاب كردن اينجور باشن؟ يه كم ت ...

من منظورم اين نيست ايشون موردي دارن ولي شديدا به بهم اومدن اعتقاد دارم

بعد جايي از تاپيك نديدم بگن فقط موافقها نظر بدن

اونايي كه نظر مخالف دارن به هزارو يك دليل ،ادمهاي بدي نيستن

خوب مسلمه كه دوست داريم همسرمون همه چيزهايي كه به عنوان امتياز محسوب ميشه رو داشته باشه از جمله قدبل ...

دقیقا 

کاملا درسته

من منظورم اين نيست ايشون موردي دارن ولي شديدا به بهم اومدن اعتقاد دارم بعد جايي از تاپيك نديدم ب ...

منم فكر نمي كنم جايي از پستام گفته باشم مخالف ها نظر ندن همونطور كه خيليا نظر مخالف داشتن با دلايل خودشون اما نظر شما از نظر انساني درست نيست شايد منظورتون رو بد گفتي ولي درست نيست اين طرز نظر دادن انگار اينكه قدشون كوتاه چه گناهي رو مرتكب شدن كه نمي تونيد ارتباط بگيريد باهاشون ، اصلا مگه خود ماها كامل هستيم كه بگيم نمي تونم با فلاني ارتباط بگيريم اين جمله بوي

غرور ميده ، مثل اينكه شما يه مشكل اينطوري داشته باشي بعد كسي بگه نه من نمي تونم با آدم اينجوري ارتباط بگيريم وگرنه بحث نظر موافق و مخالف نيست ، اميدوارم تو طرز فكرتون تجديد نظر كنيد

حرف اخر اينكه عزيزم به قلبت رجوع كن ببين چي ميگه اگه واقعا عاشقش هستي حرف مردم برات بي اهميت ميشه  اما اگر خودت رو مسئله قدش مشكل داري اون بحث ديگه اَي هست، بهرحال بحث يه عمر زندگيه و به قول قديميا شوهر كفش و لباس نيست كه بشه عوضش كرد و تا اخر عمر باهاته، اگر خودت ترديد داري و اين مسئله خيلي فكرت رو درگير كرده حتما از مشاور كمك بگير و قبل أز هر چيز اين قضيه رو برأي خودت حل كن چون اگه با اين طرز فكر وارد زندگي مشتركت بشي قطعا خوشحال نخاهي بود

اميدوارم بهترين تصميم رو بگيري 

یکی ازدوستام هم اینجورن.تازه دوستم چاق ودرشته....تازه بااعتمادبنفس پاشنه دارم میپوشه.....این که عیب ...

خدا خیرت بده 

مرسی

واااا حتی وقتی صفحات رشد بسته شدن؟ شمارشو داری بدی؟

اینو شمارشو‌بده...اسم دکترشم بگو

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل