2777
2789
عنوان

میخوام خجالت نکشم و تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 16165 بازدید | 734 پست
فک میکردم خیلی مشکلم بزرگه،اون بدبخت رو هم روانی کردم ایشالا خدا هر چی میخوای بهت بده عزیزم

عزيزم چهره و قيافه و تيپ و هيكل بعد از يه مدت كوتاه عادي ميشه ، دختر خاله مامانم بسيار زيبا و خوش هيكله اما همسرشون از نظر ظاهري كوتاه و چاق هستن و قيافه زيبايي هم ندارن اما اونقدر باطن و سيرت زيبايي دارن كه همه تعريفشون رو ميكنن و معتقدن دختر خاله جان خوشبخت شدن با اين  همسرشون، نهايتا مردم تا يه مدت حرف ميزنن اونم إنسان هاي ظاهربين بعد از اون إنسانيت و اخلاق ايشون هست كه ميتونه روي بقيه اثر بذاره در ضمن به سري كفشهاي طبي هستن كه پاشنه مخفي دارن ميتونيد از اونا براشون سفارش بدين اگه خيلي اين موضوع اذيتتون ميكنه، موفق باشيد

سرشار از احساسات و عشوه های ظریففف😄

😂😂  آهان از اون لحاظ 

عکس پروفايل شما هم خاصه به حرف کسی گوش نده عوضش نکن 😜

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار راحت باشن  فخر فروشی قد و پول تو سایت خیلی  زیاده

واقعا متاسفم برأي اين طرز فكر، مگه دور از جون جذام دارن؟ اگه كسي از نظر ويژگي هاي اكتسابي مشكل داشته باشه مثلا كار درست نداشته باشه تحصيلات نداشته باشه پول نداشته باشه شايد بتونيم روش بحث كنيم كه طرف كم كاري كرده ولي ويژگي هايي مثل قد و اندام و چهره وخانواده ديگه دست خود آدم نيست كه !!!!

عزيزم چهره و قيافه و تيپ و هيكل بعد از يه مدت كوتاه عادي ميشه ، دختر خاله مامانم بسيار زيبا و خوش هي ...

ممنون از قلب روشنت عزیزم

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

مهم خود شما هستين 

در مورد ديگران، هميشه يه چيزي پيدا ميشه كه مردم در موردش نظر بدن/ 

وقتي همه چيز ديگه يه فرد براي شما ايده ال هست و خودتون هم اين اختلاف قد مهم نيست حيفه بخاطر حرف ديگران از دستش بدين 

ولي بايد خودتونو قوي تر كنين تا حرف مردم اثر نداشته باشه روتون و در درجه اول احازه ندين كه بخوان اظهار نظر كنن

من یه نگاه به تاپیک های قبلیت کردم...این مورد واست مهمه...الانم بازم معلومه دو دل هستی...کاری به بقیه نداشته باش که میگن من اگه بودم قبول. نمیکردم....خودت باید بشینی بسنجی که میتونی چشم پوشی کنی یا نه...میتونی ادامه بدی یا نه...کاری به رفتارهای دیگش نداشته باش...تواین مورد را تکلیفتو معلوم کن...

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
ممنون از قلب روشنت عزیزم

خاهش ميكنم عزيزم ، شما ببين ايشون اون چيزي كه به خودش مربوط بوده و تحت اراده خودش بوده مثل شغل و كار و تحصيلات و وفاداري و عشق رو داره يعني تلاش كرده واسه بدست اوردنش اين بايد برات مهم باشه بعد خيلي جوون ها رو ميبيني خوش هيكل و خوش تيپ عالي بعد ميبيني بيكارن و دستشون تو جيب پدر و مادره با هر روز با يه دختر و خانومن ، كدوم بيشتر ارزش داره؟؟ ( البته سوتفاهم نشه خيلي ها هستن قد بلند و خوش هيكلن تو زندگي و عشق و وفاداري هم موفقن)

من یه نگاه به تاپیک های قبلیت کردم...این مورد واست مهمه...الانم بازم معلومه دو دل هستی...کاری به بقی ...

تو این مورد ک معلومه همه آدم بلند رو دوس دارن و ترجیح میدن.بحث اینه ک ویژگی های مثبت ایشون و علاقه بین مون به منفی چربه یا نه 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
يه زماني من و برادرم خوره هري پاتر بوديم  انقدر كه كتابهاشو خوندم كتابهاي درسيمو نخوندم  ...

منم یازده جلدش رو سه بار خوندم😍😍بهترین اتفاق کودکیم هاگوارت و هاگزمید و بارو و حتی پریوت درایو❄💙💙💙❄❄

ولی اخرش قهرمان اسنیپ شد...

هری و فرزند نفرین شده رو خوندی؟