2821
2789
عنوان

تب کودک

244 بازدید | 19 پست

سلام.

دوستان دخترم ۶سالشه.پنجشنبه (۶روز پیش)تب کرد،همون روز بردم تخصص اطفال،گفت ویروسیه.ایبوپروفن و آموکسی کلاو و استامینوفن داد.یه روز دخترم بهتره یه روز بدتر.مثلا امروز باز تبش رفته بالا ۳۸ رسیده😔موقع خواب هم خیلی سخت نفس میکشه.بینیش کیپ شده.لوزه هاش بزرگ شده.خیلیییی سرفه میکنه.

الان دارم دیوونه میشم اگه ویروسیه چرا تب قطع نمیشه؟!

مورد مشابه داشتید؟

این دفعه ببرم تخصص اطفال یا داخلی و عفونی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چه سریعتر ببر متخصص اطفال .چرا معطل می کنی؟ کوآموکسی کلاو ظرف دو روز علایمو باید بهتر میکرد وقتی ...

آخه متخصص اطفال گفت عفونی نیست ویروسیه.

گفت دوروز اول فقط ایبوپروفن‌ بده اگه تب قطع نشد آموکسی کلاو رو شروع کن.من آموکسی رو از شنبه شب شروع کردم.دیروز واقعا حالش خوب بود.تب تقریبا قطع بود.

باز دوباره امروز تبش رفته بالا....

ببین به پسرم زیاد کو آموکسی کلاو دادم .ظرف دو روز تبو قطع میکنه .کو اموکسی کلاو اصلا واسه عفونت سینوس و دستگاه تنفسی فوقانیه .ولی وقتی جواب نداده و بعد گذشت شش روز هنووووز تب داره یعنی عفونت زده به اون پایینا.مثلا ریه.

فقط عجله کن.احتمالا بستری میکنن.اصلا نگران نباش دارو تزریقی دریافت میکنه و خیل زود حالش بهتر میشه.

ولی اگر گفتن بستری به حرفشون گوش کن .شوخی بردار نیست .

خب الان سه شنبست جانم.گفتم ظرف دو روز تب قطع میشه و سرفه کمتر میشه با کوآموکسی کلاو .ولی میگی هنوز سرفه داره . الان برو شاید وقت باشه واسه دارو گرفتن و شانس بیاری زمان از دست نداده باشی و بستری نشه .سینوساش عفونیه؟

ای بابا این عفونت سینوس و عفونت ریه علتش ویروسه دیگه . منتها جز عوارض ویروشه.والا میگن ویروس آنتی بیوتیک نمیخواد .ولی وقتی میزنه به سینوس و ریه انتی بیوتیک میخواد.

چه علائمی داشت؟

حال عمومیش خوب بود فقط وقتی تب میکرد بی حال میشد .هشت روز تب داشت با سرفه تا فهمیدیم عفونت ریه است . با آزمایش خون متوجه شدیم . همون روزای اولم بردیم دکتر منتها آنتی بیوتیکی که داده یود شبیه کوآموکسی کلاو بود .خود کو آموکسی کلاو نبود .منم فکر کردم لابد طول میکشه تبو بیاره پایین . هی دست دست کردیم به امید بهبودی.ولی هر چی میگذشت فاصله تب کردنش کمتر می شد و تب شدید تر .با بروفن تبش کنترل میکردیم . با اینکه بروفن که قویه می دادم باز چهار ساعت بعد تب میکرد . 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز