2777
2789
عنوان

امیدی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 65 پست
خانومی من اینو گفتم که بدونی همه آدما در رنج و عذاب بودن فقط باید قوی باشی ....اگه دوست داشتی فایل w ...

خوشحال میشم عزیزم

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم تاپیک منظورتونه?

ازدواج و قد و اینا! به خدا اصلا مهم نیستن اینا! ان شاالله همه مشکلاتت بزودی حل می شه ! یک ازدواج خیای خوب و موفق می کنی ؛ یک مامان خوشگل می شی!! البته اگه اشتباه نکرده باشم چون همه تاپیکاتونو نخوندم یک یا دوصفحه خوندم

بنظرم امید واهیه  درست نمیشه شرایط من واقعا  شاید مرگ منو ب آرامش برسونه

رو چ حسابی میگه درس نمیشه.ناامیدی خودش بزرگترین گناهه.ببین عزیزم اکثرا همچین حسی که دارین رو گذروندن و ناامید یودن مخصوصا سنی که الان شما میگین بهد که زمان گذشت چقدر اون مسئله برامون بی اهمیت میشه.شما صبر داشته باشین زمان خودش همه چیزو درس میکنه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
ازدواج و قد و اینا! به خدا اصلا مهم نیستن اینا! ان شاالله همه مشکلاتت بزودی حل می شه ! یک ازدواج خیا ...

ممنون از لطفت عزیزم

ممنون از لطفت عزیزم

اصلا تعارف نیست من یک دویت دارم قدش کوتاهه تقریبا ولی همسرس خیلی قدبلنده تازه همه خانواده شوهرش بلندن فکر کن ! بعدش شوهرش عاشقشه!!! عاشق نه ها دیونه اشه!! البته دوستم خیلی دختر خوبیه ؛ خوش اخلاق و مهربونه؛ دیرهم ازدواج کرد دقیق نمی دونم ولی فکر کنم ۲۸ یالش بود تازه شوهرش هم کوچیترم هست از خودش ! توی تمام دوستام با اینکه شاید معمولی تر باشه ظاهری و اما شوهرش از شوهر همه دوستام بهتره! خیلی هم محترمه انقدرم بهش احترام می زاره که حد نداره ؛ اینو گفتم که بدونی همه چی اونجوری که به نظر می رسه نیست همیشه منتظر سورپرایزهای قشنگ خدا باش؛ ضمن اینکه ما تو عالم ماده هستیم هر امری بخواد اتفاق بیفته باید زمان بهش بخوره یعنی حتی اگه ما حاجتی داریم امروز دعا کنیم همین الان براورده بشه خدا از قبل زمینه اجابش رو فراهم کرده مطمئن باش به زودی به تک تک ارزوهای قشنگت می رسی

آره واقعا.الان من خودم سه تا بچه دارم مستاجریم .ازطرفی یه بچه ی شیره خشکی دارم دوتا مدرسه ای .مستاجری...از اون طرفم زد شوهرم از کارش انداختنش بیرون.واای والی فقط خدا می‌دونه ما چی کشیدیم تو این وضعیت چون نداری خیلی سخته مخصوصا که سه تا هم بچه داشته باشی.به خاطره شیر خشک بچم من هر هفته یه وسایلی از خونه رو فروختم.تا بچه از گرسنگی چیزیش نشه.الان هشت ماهه کرایه خونمون عقب افتادن.از طرفی پول پیشمون هم داره تموم میشه حالا سیر کردن شکم  ایندوتا بچه بماند.بخوام بگم خیلی هستش.هنوزم که ننوزه کار پیدا نکرده

آره واقعا.الان من خودم سه تا بچه دارم مستاجریم .ازطرفی یه بچه ی شیره خشکی دارم دوتا مدرسه ای .مستاجر ...

الهی  بمیرم 

واقعا سخته.نمیدونم چی بگم