2777
2789
عنوان

امیدی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 65 پست
سلام دوستان میشه لطفا یه نذری، ذکری، سوره ای، چیزی که قطعی به حاجتم برسم بگید... خیلی مهمه و حتما می ...

صلوات اونم روزی هزارتا تا چهارده روز من همیشه انجام میدمو یادداشت کن جایی و تسبیح یا صلوات شمار هم اویزون کن همونجا بعد از چهارده روز ان شالله براورده میشه یا ختم قرآن روزی یه جزء بخون حتما نتیجه میگیری به امیدخدا🙏🙏🙏

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من 4 سال بخاطر بیماری سرطان پدرم در رنج بودم اون هم در بدترین شرایط درست زمانی که قرار بود درس ...

خدا رو شکر محمکی 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
عزیزم دقیقاا مث من.ولی من امید دارم چون خدا هس.همیشه نگاه زندگی کسای میکنم که خدا براشون معجزه کرده ...

بنظرم امید واهیه 

درست نمیشه شرایط من واقعا 

شاید مرگ منو ب آرامش برسونه

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
میخوام  بمیرم

من يه جايى خوندم با خودكشى هم سرنوشت ادم ادامه پيدا مى كنه چون هر انسانى در اين دنيا به حدى از كمال بايد برسه چون هدف از خلقت اينه واينكه كسى خودكشى كنه براى رهايي از زندگى با زهم بايد اون مسيرى كه تقديرشه ادامه بده تا بالاخره به اون حد از كمال و پختگى برسه كه بابتش خلق شده بالاخره ميل به مردن به خيليا دست ميده چون احساس ميشه باهاش همه مشكلات و همه دردها تموم ميشه ولى واقعيت اينه كه هر انسانى يك مسير مشخصى رو بايد تو زندگيش طى كنه وناگزيره كه اون راه رو طى كنه من اين حرفا رو از سر خوشى نميگما خودم قلبم پر از درده ولى بهر حال اينجورى ميگن 

متاسفم واقعا بخاطر سختی هایی که کشیدی عزیزم 

دختر خوب من تاپیک های قبلیتو نگاه کردم بخدا یک روزی می بینی چقدر اشتباه کردی با این افسوی ها زندگی و جونیتو گذروندی؛ الان حق داری ها یعنی دقدقه های الانت تا حدیش طبیعیه ولی سعی کن برای خودت ارزش زیادی بزاری و خودتو دویت داشته باشی

عزبزم چرا انقد انرژی منفی هستی؟؟ واقعا اگه ی نگا ب تاپیکایی ک زدی بندازی اینو خوب متوجه میشی... از ح ...

حس خوب دل خوش میخواد عزیزمن 

متاسفم واقعا بخاطر سختی هایی که کشیدی عزیزم 

خانومی من اینو گفتم که بدونی همه آدما در رنج و عذاب بودن فقط باید قوی باشی ....اگه دوست داشتی فایل word زندگینامه مو برات بفرستم بخون اونوقت برای زندگی خودت تصمیم گیری کن

خانومی من اینو گفتم که بدونی همه آدما در رنج و عذاب بودن فقط باید قوی باشی ....اگه دوست داشتی فایل w ...

میشه برای من بفرستی 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
دختر خوب من تاپیک های قبلیتو نگاه کردم بخدا یک روزی می بینی چقدر اشتباه کردی با این افسوی ها زندگی و ...

کدوم تاپیک منظورتونه?

من فكر نمى كنم عالم بعدى راحتتر از اين عالم باشه همونطور كه اين عالم فعلى كه درش هستيم از عالم جنينى سختتره البته شايد بخاطر اينكه يادمون نيست نميدونم احساس مى كنم اونورم بدبختياى خودشو داره فقط خوبيش اينه ديگه احساس نداريم

یاسین هم هفت روزه هم چهل روزه خوندم، هنوز نشده، حدیث کسا ینی بهتره؟؟

یاسین هم یک ختم مجرب داره که به مبین ها می رسی یک اعمال داره؛ ببین من وایه مشکلم سیل خوندن یاسین راه انداختم شاید روزی ده بار می خوندم ؛ البته دعای فرجم خیلی خوبه من دعای فرج رو هم همش می خوندم یعنی درحال کار خونه هم می خوندم خدا رو شکر حل شد؛ حدیث کسا هم خیلی عالیه عزیزم ان شاالله که حاجت روا بشی ختم زیارت عاشورای ایت اله حق شناسم خوبه؛ یک نماز دو رکعتی هم روزانه بخونی هدیه کنی به خانم حضرت زینب سلام االله علیه مثل نماز صبح بعد نماز دعا کن و بگو خانوم همه روز عاشورا به خیمه شما پناه اوردن منم به شما پناه می یارم مثلا برای براورده شدن این حاجتم دعا کنید