2777
2789
عنوان

امیدی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 65 پست
همون مسیری که اشتباه رفتی رو برگرد  سخته احتمالا فشار زیادی رو تحمل میکنی اما ایندفعه سر دوراه ...

برگشتش تقریبا غیر ممکنه

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

خب بايد چه كرد ؟كيه كه اشتباه نكرده باشه؟يا بايد مرد، يابايد مرده متحرك شد ،يا بايد به زندگى برگشت و اون اشتباهات رو پذيرفت و در قلب دفن كرد كه هركدوم اينها واقعا سخته ولى چاره اى بغير از اين نيست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت برای خودت کاری کردی؟صبرکن باصبروتحمل همه کارا درست میشه عزیزم

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
این  چه حرفیه  از ۱۸ تا ۲۱ سالگیم پر بوده از انتخابای اشتباه

هرکسی رو بگی چندین انتخاب اشتباه داشته بهشون فکرنکن از الان درست رو برو

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃
خدا برای من کاری نمیکنه.۳ ساله تو سختی و عذابم و یه روز خوش ندیدم

عزیزم دقیقاا مث من.ولی من امید دارم چون خدا هس.همیشه نگاه زندگی کسای میکنم که خدا براشون معجزه کرده امیدوار میشم میگم پس خدا هم میتونه تو زندگی من معجزه کنه  و همیشه بهش میگم خدا فقط ازت معجزه میخام.و یه چیزه دیگه سعی کنید شکر گذار باشین نست به چیزای که حداقل دارینداینجوری قلبتون یه خرده اروم میشه.میدونم سخته وقتی ادم مشکل داره به چیزه دیگه فکر کن اما تمرین کن میتونی گلم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
خب بايد چه كرد ؟كيه كه اشتباه نكرده باشه؟يا بايد مرد، يابايد مرده متحرك شد ،يا بايد به زندگى برگشت و ...

میخوام  بمیرم 

خدا برای من کاری نمیکنه.۳ ساله تو سختی و عذابم و یه روز خوش ندیدم

عزیزم من 4 سال بخاطر بیماری سرطان پدرم در رنج بودم اون هم در بدترین شرایط درست زمانی که قرار بود درس بخونم برای کنکور بعد هم طی 5 سال دو ازدواج ناموفق داشتم ازدواج اولمو که همسرم تقاضای جدایی داد با اینکه عاشقش بودم و سه سال رنج کشیدم از دوریش بعد هم دوباره ازدواج کردم فهمیدم همسرم اعتیاد داره و زن بازه و خودم جدا شدم ....یعنی سر جمع 9 سال رنج کشیدم اما هیچ گاه از درگاهش عقب نکشیدم انقد نماز شب خوندم و به درگاهش گریه کردم که حالا تقریبا به آرامش رسیدم 

شرایط سختیه ، اما اگه خودت مقصر باشی سختر تره  کاش منم تو عذابی که میکشم دخیل نبودم اونوقت راح ...

عذابی می کشم و تاوانی پس میدم که مطمئنم دیگ همه گناهام پاک شدن

عزیزم من 4 سال بخاطر بیماری سرطان پدرم در رنج بودم اون هم در بدترین شرایط درست زمانی که قرار بود درس ...

متاسفم واقعا بخاطر سختی هایی که کشیدی عزیزم 

سلام دوستان میشه لطفا یه نذری، ذکری، سوره ای، چیزی که قطعی به حاجتم برسم بگید... خیلی مهمه و حتما می ...

یاسین بخون عزیزم یا حدیث کسا بستگی به مشکلتم داره ولی من از هر دوی اینا حاجت گرفتم خدا رو شکر