2777
2789
عنوان

فامیلای شوهرم کلا آنفالوم کردن

1019 بازدید | 16 پست

ما در  حال جدایی و طلاق هستیم 

نمیدونم چی رفتن گفتن یا دارن میگن 

هرروز میبینم یکی منو آنفالو یا بلاک میکنه 

جالب اینجاست که اونیکه خیانت کرده و خودش و خانوادش هر کاری دلشون خواسته کردن ، اونان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهمه براتون فالوشون؟یا آرامش خودتون مهم تره؟! اگه تصمیم بر این شده که دیگه واقعا نمیخواین برگردین خودتون باید زودتر دست بکار بشین کلا ایستا رو پاک کنین پیج جدید با دوست و فامیلای خودتون بزنین آرامش از همین چیزای ریز ریز شروع میشه.

اگه قصدت طلاقه دیگه نباید درگیر اونا بشی 

من اولین کاری ک توی خانه پدری کردم تمام اشناعاش شوهرم رو اتفالو کردم و تمام اعضای خانوادش رو هم بلاک کردم 

خدارو شکر از شر زنگ یا هر چی ازشون راحت شدم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

سلام عزیزم

چون دلت به جدایی نیست

یکی یکی از فامیل ها هم دارن دور میشن جدی جدی شدن طلاق رو میبینی ترس وجودت رو میگیره..

عزیزم شما با خانواده همسرت که بابت اینکه حق شمارو پایمال کردن کینه داشتی و نخواستی آشتی کنی

همسرتم آدمی هستش که خانواده ش اولیت زندگیشه و مهمتر از حتی بچه ش

چون خانواده ی همسر رو از دست دادی و آقاتونم با این شرایط شما رو هرگز نگه نمیداره

دل خوشی هم از خودت و هم از خانوادت نداره قطعا دیر یا زود جدا میشه

هرچند وقتی اون دلش به زندگی میشه شما میگی بره من قصدم موندن نیست وقتی اون قصد رفتن میکنه از ترس آینده و روزگار نامرد شما دلت به رفتن نیست....یادت اون وکیل زنگ زد برا جدایی گریه کردی و نمیخواستی

یه مدت کوتاه بعد شما شروع کردی

رفتارهایی میکردی پدرشوهرتو کشوندی خونت گفتی مریضیشو انداختید گردن من .....فلان بهمان

بهتر خودتو اذیت نکنی با فکر و خیال توکل کن

روایت داریم

کسی که اِذن دعا بهش داده شده روزی استجابت دعا هم بهش داده شده

کسی که توکل کردن بهش روزی شده کفایت کردن خدا هم روزیش شده

و کسی که شکر کنه رزقش بیش تر میشه

غصه نخور خواهرم

خدا تورو تنها نمیزاره

زمان دختریتو بیاد بیار خدا همسرت رو مامور کرد تورو از اون شرایط نجات داد...کفر نعمت کردی نعمت از کف بیرون رفت..

دوباره خدا تنهات نمیزاره بازم کسانی تو زندگیت میاد کمکت میکنه و یا خودتو جوری قوی میکنه یه پا مرد بشی برا خودت

عزیزم من هرجا دعا داره خدا میدونه برات دعا میکنم

سلام عزیزمچون دلت به جدایی نیستیکی یکی از فامیل ها هم دارن دور میشن جدی جدی شدن طلاق رو میبینی ترس و ...

چقد خوب درک کردید اسی رو حرفاتون خیلی آروم کننده بود ❤️ 

- ڪہ گاهے حال و روزِ آدمے ، در ‹ لغت › جا نمےگیرد‌!🌓🌱