2777
2789

چند روز پیش رفتم چکاب بعداز سقطم چون ی تیکش مونده بود بقایا،گعت عفونت داری هم باکتریا هم قارچی...بعدش 4نوع انتی بیوتیک خوردم،و کرم واژینال کلیندازول.یکم بهتر شدم.پریودشدم و تموم شد .چند بار نزدیکی داشتیم،حین نزدیکی ته واژنم در میگرفت و خیلی خشک شده هم بیرون هم داخل واژنم و میسوزه .اما خارش ندارا.ترشحاتم هم کمتر شده اما هنوز هست و سفید رنگ هستن.امروز ک رفتم چک کنم ببینم خوب شدم یا نه.دکتر گفت قارچ نداری دیگه،اما ملتهبه دهانه رحم .گفتم یعنی چیه؟!گعت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت ما بهش میگیم انگل واژن!!!نمیدونم گفت یا انگل دهانه رحم😕😑گفت احتمالا دردت تو نزدیکی ب خاطر همونع....هیچی باز مترونیدازوا نوشت هم برا خودم هم برا شوهرم ..و گفت کاندوم استفاده کن فعلا تا خوب بشید😕منم دیگه خسته شدم از دارو خوردن😢اه چرا هی وازنم و دهانه رحمم عفونت میکنه😠😠

دیگه خسته شدم  ازدست  عفونت ...شوهرمم یکم بهداشت رو رعایت نمیکنه.دکتر گفت انگل از کثیفی و رعایت نکردن بهدلشت هم میشه ب وجود بیاد.شوهرم وقتی میره دستشوی و میاد متاسفانه دستاشو بعضی وقتا نمیشوره😠😠😠😠😐برعکس من ک همیشه بامایع دسشویی اگرم نباشه با متیع ظفشویی دستامو میشورم...اما اون رعایت نمیکنه😢😢😔خودش هیچیش نمیشه .اما من سریع مریض میشم😢نمیدونم چیکار کنم.هرچیم بهش میگم گوش نمیکنه حرفمو

منم همینم‌عروسک جون.خسته شدم به خدا.شما علائمت چیه؟

سلام گلم...من حین نزدیکی درد دارم.یعنی رو دهانه رحم.و ترشح خیلی داشتم..الان ک رفتم دکتر بهم پماد بتادین داده یکم دردش کمتر شده اما انگار ترشح ها سفت سفت و لخته لخته بیرون میان صبح ها ک میرم بشورم....اخه من دودوره دارو خوردم خیلی اعصابم خورد میشه اگه بازم خوب نشده باشه😢

سلام گلم...من حین نزدیکی درد دارم.یعنی رو دهانه رحم.و ترشح خیلی داشتم..الان ک رفتم دکتر بهم پماد بتا ...

منم ۲ دوره دارو خوردم.شما سوزش ادرار نداری؟

مامان رادین و آبتین؛پسرای گلم عاشقتونم‌.