نمیدونم والا...من تکرر ادرار دارم که رفتم گفت کیست داری ب خاطر اونه.مال شما احتمالا مال عفونت قارچی ...
عزیزم اول آزمایش ادرار معمولی میگیرن اگه عفونت بود کشت میدن که آنتی بیوگرام رو پیدا کنن برای من عفونت نبود حتی کشت هم دادن ۴۸ ساعت ولی عفونت نبود.عزیزم مگه کیست تخمدان باعث تکرر ادرار میشه؟من نشنیده بودم.دکترت گفت؟خب الان دارو داد برای کیستت؟تکررت خوب شد؟مشکلت حل شد؟
ببین میری از عطاری پنیرک میخری...میاری دم میکنی...اگه نازسو تو بازار پیدا کنی که چه بهتر....دم میکنی هم میخوری هم میشینی تو ابش هم برمیداری(میریزی تو دسمال مثل نوار بهداشتی)این دمکردشو تا دوهفته هر روز دو لیوان بخور و هر باری که حموم میری بشین تو ابش ...عالیه...قاتل عفونت زنان
تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست
عزیزم اول آزمایش ادرار معمولی میگیرن اگه عفونت بود کشت میدن که آنتی بیوگرام رو پیدا کنن برای من عفون ...
سلام گلم خوبی؟عزیزم کیست تخمدان باعث تکرر ادرار میشه. من چند روز پیش رفتم سونو گفت کیست ازبین رفته خوشبختانه.اینم بگم من تو پریود این ماهم عرق رازیانه میخوردم نمیدونم اون تاثیر داشت تو از بین رفتن کیست یا نه.البته من برای یه مشکل دیگه مجبور بودم تو پریود بخورم تا پریودم زیاد شه .خوبه ک عفونت ادراری نداشته چون خیلی خیلی بده من 1 بار چند سال پیش مبتلا شدم یعنی گریه میکردم موقع دستشویی.
سلام گلم خوبی؟!یه چند وقتی خوب شد.اماالان باز دوباره دهانه رحمم درد میکنه😑و ترشح دارم سفید اما لخته لخته نیست 😕نمیدونم چ نوع عفوننیه اصلا ولی خیلی درد میکنه از داخل تخمدان و دهانه رحمم.فعلا از دیروز دارم سیر رو امتحان میکنم.هنوز نرفتم دکتر .خسته شدم از عفونت.😳الان دارم برا معدم ک میکروبی شده دارومیخورم 4 نوع انتی بیوتیک نمیدونم ب خاطر اونا نیست؟!😕
سلام گلم خوبی؟!یه چند وقتی خوب شد.اماالان باز دوباره دهانه رحمم درد میکنه😑و ترشح دارم سفید ام ...
سلام عزیزم خوبی؟ممکنه بخاطر آنتی بیوتیکهات باشه آخه ۴ نوع آنتی بیوتیک خیلی ضرر داره منم ان قدر آنتی بیوتیک خوردم که قارچ گرفتم.دکتر زنان بهت آنتی بیوتیکها رو داد؟
کسب درآمد از اینترنت روزی ۱/۵میلیون تومان تست شده بهترین ،آسان ترین وسریعترین روش کسب درآمد از اینترنت.آموزش صفرتاصد کاملا واقعی شما برین تو صفحه نظرات مردم رو بخونین متوجه میشین چقدر از این را کسب درامد شده https://b2n.ir/.daramad-bala58442
کسب درآمد از اینترنت روزی ۱/۵میلیون تومان تست شده بهترین ،آسان ترین وسریعترین روش کسب درآمد از اینترنت.آموزش صفرتاصد کاملا واقعی شما برین تو صفحه نظرات مردم رو بخونین متوجه میشین چقدر از این را کسب درامد شده. https://b2n.ir/.daramad-bala58442