2777
2789

چند روز پیش رفتم چکاب بعداز سقطم چون ی تیکش مونده بود بقایا،گعت عفونت داری هم باکتریا هم قارچی...بعدش 4نوع انتی بیوتیک خوردم،و کرم واژینال کلیندازول.یکم بهتر شدم.پریودشدم و تموم شد .چند بار نزدیکی داشتیم،حین نزدیکی ته واژنم در میگرفت و خیلی خشک شده هم بیرون هم داخل واژنم و میسوزه .اما خارش ندارا.ترشحاتم هم کمتر شده اما هنوز هست و سفید رنگ هستن.امروز ک رفتم چک کنم ببینم خوب شدم یا نه.دکتر گفت قارچ نداری دیگه،اما ملتهبه دهانه رحم .گفتم یعنی چیه؟!گعت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت ما بهش میگیم انگل واژن!!!نمیدونم گفت یا انگل دهانه رحم😕😑گفت احتمالا دردت تو نزدیکی ب خاطر همونع....هیچی باز مترونیدازوا نوشت هم برا خودم هم برا شوهرم ..و گفت کاندوم استفاده کن فعلا تا خوب بشید😕منم دیگه خسته شدم از دارو خوردن😢اه چرا هی وازنم و دهانه رحمم عفونت میکنه😠😠

دیگه خسته شدم  ازدست  عفونت ...شوهرمم یکم بهداشت رو رعایت نمیکنه.دکتر گفت انگل از کثیفی و رعایت نکردن بهدلشت هم میشه ب وجود بیاد.شوهرم وقتی میره دستشوی و میاد متاسفانه دستاشو بعضی وقتا نمیشوره😠😠😠😠😐برعکس من ک همیشه بامایع دسشویی اگرم نباشه با متیع ظفشویی دستامو میشورم...اما اون رعایت نمیکنه😢😢😔خودش هیچیش نمیشه .اما من سریع مریض میشم😢نمیدونم چیکار کنم.هرچیم بهش میگم گوش نمیکنه حرفمو

منم همینم‌عروسک جون.خسته شدم به خدا.شما علائمت چیه؟

سلام گلم...من حین نزدیکی درد دارم.یعنی رو دهانه رحم.و ترشح خیلی داشتم..الان ک رفتم دکتر بهم پماد بتادین داده یکم دردش کمتر شده اما انگار ترشح ها سفت سفت و لخته لخته بیرون میان صبح ها ک میرم بشورم....اخه من دودوره دارو خوردم خیلی اعصابم خورد میشه اگه بازم خوب نشده باشه😢

سلام گلم...من حین نزدیکی درد دارم.یعنی رو دهانه رحم.و ترشح خیلی داشتم..الان ک رفتم دکتر بهم پماد بتا ...

منم ۲ دوره دارو خوردم.شما سوزش ادرار نداری؟

مامان رادین و آبتین؛پسرای گلم عاشقتونم‌.