2777
2789
عنوان

پلنگ شدن دخترا

122 بازدید | 10 پست

میخواستم بگم به کجا داریم میریم؟مردم تو کشورهای دیگه دنبال علم و پیشرفت و زندگی آروم هستن دخترای ایرانی انواع و اقسام جراحیا رو میکنن که چی رو نشون بدن؟چرا این جراحی از مد نمیفته ،تازه دیگه شوهراشونم نمیپسندن و فکر طلاق و جدایی هستن فقط میرسن به خودشون و میخوان مستقل باشن

واقعا موافقم

یه ماسک خونگی ساده بزن پوستت شاداب بشه همه یه رنگ شدن

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودزنی نکن همه جای دنیا همینه پس آمریکا و کره چی بگن صدرنشین عمل های زیبایی ان 

بعدشم مگه مستقل شدن گناهه؟؟؟

درضمن نخورین منو من نچرال نچرالم ولی دلیلی هم نمیبینم بپرم به کسایی که علاقه دارن به عمل زیبایی

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

نا وقتى ضررى ب شما نرسونن حق دخالت ندارين 

يكى حالش با عمل خوبه،حس زيبايي ميكنه و زيبا بودن رو دوس داره شما چى ميگى اين وسط الان🤦🏾‍♀️مستقل بودن بده؟ شوهر خوبه؟؟ كلا ديدگاهت غلط

خودزنی نکن همه جای دنیا همینه پس آمریکا و کره چی بگن صدرنشین عمل های زیبایی ان بعدشم مگه مستقل شدن گ ...

علاقه? چرا عده ای کثیری اینکارو میکنن همه علاقمند شدن؟؟نه عزیز کافیه تو ایران یه چیزی مد بشه همه میخوان خودی نشون بدن ،حالا تغییر بد نیست برای بعضیا لازمه اما اینکه همه یک شکل میشن جالبه 

علاقه? چرا عده ای کثیری اینکارو میکنن همه علاقمند شدن؟؟نه عزیز کافیه تو ایران یه چیزی مد بشه همه میخ ...

من تایید نکردم و گفتم فقط ایران نیست همه جای دنیا همینه بعضیا خوششون میاد حتی عوارضشو به جون میخرن 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞