kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4458 عنوان دارم پریود میشم از استرس لبان خشک شده خودمم دارم غش میکنم 142 بازدید | 20 پست 😭😭از ترس دردای مرگ آورش...یه سوز وحشتناکیم گرفتم کل بدنم یخ کرده لطفا یچیزی بگید اروم شم دارم سکته میکنم لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏 1403/09/06 | 01:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4458 جوش صورت و موهای زائد یا ریزش مو داری؟ اره😭😭😭😭الانم نمیشمم هییی ب زور دارم میشمدو روزه لکه سیاه میبینم الان تازه قطره قطره داره شروع میشه لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
دختر_بوشهری عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 886 اره😭😭😭😭الانم نمیشمم هییی ب زور دارم میشمدو روزه لکه سیاه میبینم الان تازه قطره قطره داره شروع می ... حتما ازمایش هورمونی و سنوگرافی بده
عارفههههههههه عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 1303 گرمیانه جات بخور .دمنوش زنجبیل ونبات داغ و اینجور چیزا
kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4458 حتما ازمایش هورمونی و سنوگرافی بده چشم لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
yaghootesefid عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 217 از ته قلب براتون دعا میکنم همین امشب سلامتی و ارامش بهتون برگرده و جایگزین درد و استرستون بشه فقط اگر خوب شدید ممنون میشم بهم اطلاع بدید 🦋 ای که مسجد میروی بهر سجود... سر بجنبد،دل نجنبد،این چه سود...!؟
kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4458 گرمیانه جات بخور .دمنوش زنجبیل ونبات داغ و اینجور چیزا خونه خودمون نیستم😥😰دارم غش میکنم لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4458 از ته قلب براتون دعا میکنم همین امشب سلامتی و ارامش بهتون برگرده و جایگزین درد و استرستون بشه فقط اگ ... ممنون عزیزم😭😭❤️🌹 لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
عارفههههههههه عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 1303 خونه خودمون نیستم😥😰دارم غش میکنم لااقل به حوله ای ملافه ای روی بخاری گرم کن بزار رو دل و کمرت و برو زیر پتو که زود سردنشه
kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4458 لااقل به حوله ای ملافه ای روی بخاری گرم کن بزار رو دل و کمرت و برو زیر پتو که زود سردنشه الان درد اصلیم شروع نشه🥲🫠شروع که بشه فقط با امپول یا شیاف خوب میشم در حد مرگ زیاده😭انگار چاقو میزنن تو دلم لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
عارفههههههههه عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 1303 الان درد اصلیم شروع نشه🥲🫠شروع که بشه فقط با امپول یا شیاف خوب میشم در حد مرگ زیاده😭انگار چاقو میز ... کلا اینجور مواقع تخم شوید و با نبات دم کن بخور و کاچی درست کن و دمنوش های گرم یا نهایت در دسترس نبود شکلات تخته ای یا تلخ بخور خوبه عزیزم
19ashegh_khoda عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 2332 همین استرس هم سمه البته درد هم سخته الهی درد نکشی و خوب بشی ❤️
kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4458 کلا اینجور مواقع تخم شوید و با نبات دم کن بخور و کاچی درست کن و دمنوش های گرم یا نهایت در دسترس نبود ... قربونت برم مرسی انشاالله به مارد دلت برسی لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4458 همین استرس هم سمه البته درد هم سخته الهی درد نکشی و خوب بشی ❤️ قربونت عزیز دلم مرسی لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏