2777
2789

😭😭از ترس دردای مرگ آورش...

یه سوز وحشتناکیم گرفتم کل بدنم یخ کرده 

لطفا یچیزی بگید اروم شم دارم سکته میکنم

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

جوش صورت و موهای زائد یا ریزش مو داری؟

اره😭😭😭😭الانم نمیشمم هییی ب زور دارم میشم

دو روزه لکه سیاه میبینم الان تازه قطره قطره داره شروع میشه

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ته قلب براتون دعا میکنم همین امشب سلامتی و ارامش بهتون برگرده و جایگزین درد و استرستون بشه فقط اگر خوب شدید ممنون میشم بهم اطلاع بدید 🦋

ای که مسجد میروی بهر سجود...                                             سر بجنبد،دل نجنبد،این چه سود...!؟

گرمیانه جات بخور .دمنوش زنجبیل ونبات داغ و اینجور چیزا

خونه خودمون نیستم😥😰دارم غش میکنم

از ته قلب براتون دعا میکنم همین امشب سلامتی و ارامش بهتون برگرده و جایگزین درد و استرستون بشه فقط اگ ...

ممنون عزیزم😭😭❤️🌹

لااقل به حوله ای ملافه ای روی بخاری گرم کن بزار رو دل و کمرت و برو زیر پتو که زود سردنشه

الان درد اصلیم شروع نشه🥲🫠شروع که بشه فقط با امپول یا شیاف خوب میشم 

در حد مرگ زیاده😭انگار چاقو میزنن تو دلم

الان درد اصلیم شروع نشه🥲🫠شروع که بشه فقط با امپول یا شیاف خوب میشم در حد مرگ زیاده😭انگار چاقو میز ...

کلا اینجور مواقع تخم شوید و با نبات دم کن بخور و کاچی درست کن و دمنوش های گرم یا نهایت در دسترس نبود شکلات تخته ای یا تلخ بخور خوبه عزیزم 

کلا اینجور مواقع تخم شوید و با نبات دم کن بخور و کاچی درست کن و دمنوش های گرم یا نهایت در دسترس نبود ...

قربونت برم مرسی انشاالله به مارد دلت برسی

همین استرس هم سمه البته درد هم سخته الهی درد نکشی و خوب بشی ❤️

قربونت عزیز دلم مرسی